Alfa Romeo Privatleasing

Från 3.999 Kr/Mån

Alfa Romeo

Alfa Romeo privatleasing är perfekt för dig som vill ha en italiensk sportbil
Italien har flera tunga bilmärken i sitt bagage och de är oftast väldigt väldesignade och roliga att köra. Alfa Romeo är inget undantag. Deras attraktiva sportbilar drar inte bara till sig blickar, de är fantastiskt rolig att köra och har ger dig ett utmärkt väggrepp när du susar fram. Du kan bland annat privatleasa Alfa Romeo Giulia hos en auktoriserad bilhandlare. Det innebär att du betalar en fast månadsavgift och får både bilen och en hel del förmåner.

Bra leasingerbjudande av Alfa Romeo Giulia

Bilmodellen Giulia är en kombination av moderna bilteknologi med klassisk italiensk design. De vackra formerna och detaljerna gör att detta är en bil som verkligen väcker ett ha-begär hos åskådaren. Fronten har naturligtvis kvar den karaktäristiska upp-och-nedvända triangeln. Bilen känns onekligen lyxig, speciellt när du själv har fått sätta dig bakom ratten. När Teknikens Värld provkör så hyllar de komforten, tystheten, designen och gensvaret du får när du styr bilen längst med kurvorna. Bilen är inte bara vacker att se på, de fem stjärnorna från Euro NCAP vittnar om att det är en av de säkraste bilarna. Vill du själv börja använda en Alfa Romeo Giulia? Autolounge från Kungsbacka, söder om Göteborg, erbjuder tre olika modeller av Alfa Romeo Giulia för den som vill privatleasa en riktig italiensk sportbil. Månadskostnaden varierar mellan 3 999 kronor till 4 999 kronor i månaden. Då ingår mer än bara själva bilen.

Privatleasa Alfa Romeo – ingen kontantinsats och flera fördelar

När du privatleasar en Alfa Romeo så hyr du i princip bilen under en längre tid. Autolounge erbjuder en leasingperiod på 36 månader och en bestämd körsträcka på 2 000 mil per år. Det ingår även fri service, reparation och vägassistans. Dessutom så får du både sommardäck och vinterdäck som en del av dealen. Det du själv står för är drivmedlet, vägskatt och bilförsäkring. Du kan köpa till premiumpaket till din leasingbil om du vill. För ytterligare 499 eller 799 kronor i månaden får du Premium- alternativt Premiumpluspaketet. Premium ger dig panoramatak i glas, ett större navigationssystem i 3D samt ett högtalarpaket från Harmon Kardon. Premiumplus ger dig allt detta plus klädsel i helläder samt metalliclack. Du har tre olika Alfa Romeo Giulia att välja mellan:

Alfa Romeo Giulia 2.2 JTDM Diesel 150hk BASE Manuell 3 999 kronor i månaden
Alfa Romeo Giulia 2.2 JTDM Diesel 180hk Super Manuell 4 499 kronor i månaden
Alfa Romeo Giulia 2.2 JTDM Diesel 180hk Super Automat 4 999 kronor i månaden

Den manuella bilmodellen är sexväxlad medan automatversionen har en automatväxellåda på 8-steg. Med 180hk går du från noll till hundra på 7,1 korta sekunder.

Bilen som ska blåsa liv i biltillverkaren

Det finns inget snack om saken att Alfa Romeo är en klassisk, för att inte säga legendarisk, italiensk biltillverkare. Trots det så har företaget under de senaste åren gått knackigt. Med den nya bilmodellen Alfa Romeo Giulia så visar de klart och tydligt att de är på väg åt rätt håll. Bilen har vunnit flera tunga utmärkelser bland annat:

Choice Award – Best New Luxury Car 2017
Golden Steering Wheel, The most beautiful car of 2016
Driver’s Choice Award for Best New Luxury Car 2017
Car of the Year, Mid-size Sedan, Hispanic Motor Press
2016 BBC Top Gear Magazine Awards:Car of the Year

Tillgänlig i dessa biltyper

Populära modeller just nu

Giulia Quadrifoglio
Alfa Romeo
Giulia Quadrifoglio
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin, Diesel
Leasingpris saknas
Mer info
4C
Alfa Romeo
4C
Växellåda: Manuell
Bränsle: Bensin
Leasingpris saknas
Mer info
4C Spider
Alfa Romeo
4C Spider
Växellåda: Manuell
Bränsle: Bensin
Leasingpris saknas
Mer info
Gulietta
Alfa Romeo
Gulietta
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin, Diesel
Pris från: 3.999 Kr/Mån
Mer info
Steps
  • 1. Hitta din nya drömbil

    Sök enkelt bland över 300 bilmodeller och hitta din nya drömbil redan idag.

  • 2. Skicka Intresseförfrågan

    Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka intresseförfrågan direkt till återförsäljaren.

  • 3. Få flera erbjudanden

    Få förslag på prisvärda privatleasings-erbjudanden. Jämför och välj helt gratis.

Samarbete?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya samarbetspartners. Lämna din kontaktinfo här så hör vi av oss inom kort!

* Obligatoriska fält

Tack för din intresseförfrågan!

Vad kul du är intresserad av att samarbeta med oss på Bilon.se! Vi återkommer inom 48h.

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng

Intresseanmälan

Bilon samarbetar med återförsäljare över hela Sverige. Fyll i din kontaktinfo så återkommer vi inom kort med skräddarsydda privatleasingerbjudaden för din valda bilmodell!

* Obligatoriska fält


Tack!

Tack för din intresseanmälan. Våra partners återkommer till dig inom en vecka med de privatleasingerbjudanden som matchar dina val bäst!

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng