Arbetsfordon

Filter - BILTYP - BILMÄRKE - VÄXELLÅDA - BRÄNSLE
Rensa alla filter

arbetsfordon – PRIVATLEASING

När det kommer till att privatleasing av arbetsfordon så finns det många alternativ att välja mellan på marknaden. Det är inte så konstigt att det är så, dagens arbetsfordon kommer i alla möjliga former eftersom det finns så många olika typer av behov och krav. Ett tips är att tänka på komfort istället för utseende. Du kommer med hög sannolikhet att spendera en hel del tid i bilen och då är det skönt om bilen är bekväm och enkelt att köra. En bil som ska användas till arbetet bör dessutom oftast ha gott om utrymme eftersom du kan behöva ta med dig material eller verktyg till olika platser.

En viktig del av arbetet

Många är beroende av sitt arbetsfordon när de ska jobba. Dessutom är kraven oftast höga och i vissa fall lite speciella. Det kan exempelvis handla om att utrymmet måste klara av tung belastning eller att motorn ska vara tillräckligt stark för att kunna dra ett tungt lass. Ibland handlar det mer om att bilen ska kunna köras länge på ett bekvämt sätt. Att privatleasa ett arbetsfordon istället för att köpa hem bilen kan många gånger vara att föredra. Istället för att ni själva ansvarar för reparation och service så ser leasingföretaget till att det tas hand om.

Kraft eller komfort

Söker du en bil med låg bränsleförbrukning och hög komfort så är privatleasing av Citroën C1 ett utmärkt alternativ. Bilen har inte bara den lägsta bränsleförbrukningen i sin klass, den har dessutom en kompakt och smidigt design som passar perfekt för stadskörning. Du hittar den för cirka 1 500 kronor i månaden. Behöver du mer kraft kan du alltid privatleasa en Subaru Outback. Dessa ligger på cirka 4 300 kronor i månaden.

Samarbete?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya samarbetspartners. Lämna din kontaktinfo här så hör vi av oss inom kort!

* Obligatoriska fält

Tack för din intresseförfrågan!

Vad kul du är intresserad av att samarbeta med oss på Bilon.se! Vi återkommer inom 48h.

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng

Intresseanmälan

Bilon samarbetar med återförsäljare över hela Sverige. Fyll i din kontaktinfo så återkommer vi inom kort med skräddarsydda privatleasingerbjudaden för din valda bilmodell!

* Obligatoriska fält


Tack!

Tack för din intresseanmälan. Våra partners återkommer till dig inom en vecka med de privatleasingerbjudanden som matchar dina val bäst!

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng