Bilmärken

Läs mer om bilmärken och deras privatleasingerbjudanden

Under de senaste åren har privatleasing tagit fart i Sverige och allt fler konsumenter väljer att leasa sin bil, vilket gjort att alla bilmärken snart har ett privatleasingerbjudande. Efterfrågan är stor vilket märks hos de flesta bilmärken som erbjuder privatleasing. Ett exempel är Renault, där privatleasing gått från 10% till hela 42% av Renaults nybilsförsäljning till privatkund. Ett annat bilmärke som lyckats bra med sitt erbjudande är Volkswagen, som under 2015 toppade listan över mest populära bilmärken att leasa och stod för 24% av privatleasingmarknaden.

Privatleasing beräknas utgöra ca 25% av den totala privatmarknaden under 2016 och spås en fortsatt stark tillväxt under kommande år. Bertil Moldén, vd för Bil Sweden tror att hälften av alla bilar kommer vara privatleasade inom ett par år.

På Bilon.se samlar vi alla varumärken och dess bilmodeller som går att privatleasa i Sverige, så att du får en enkel översikt över utbudet av leasingbilar. Här nedan kan du läsa mer om respektive bilmärke och hur deras privatleasingerbjudande ser ut.

Steps
  • 1. Hitta din nya drömbil

    Sök enkelt bland över 300 bilmodeller och hitta din nya drömbil redan idag.

  • 2. Skicka Intresseförfrågan

    Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka intresseförfrågan direkt till återförsäljaren.

  • 3. Få flera erbjudanden

    Få förslag på prisvärda privatleasings-erbjudanden. Jämför och välj helt gratis.

Samarbete?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya samarbetspartners. Lämna din kontaktinfo här så hör vi av oss inom kort!

* Obligatoriska fält

Tack för din intresseförfrågan!

Vad kul du är intresserad av att samarbeta med oss på Bilon.se! Vi återkommer inom 48h.

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng