Cabriolet

Filter - BILTYP - BILMÄRKE - VÄXELLÅDA - BRÄNSLE
Rensa alla filter

Cab privatleasing

Det finns något speciellt med att köra en cabriolet. Det handlar mycket om den oslagbara känslan av att köra med taket nere under en varm sommardag med vinden i håret och bara en hand på ratten. Dagens moderna cabriolets har dessutom mer än bara vacker design och tak som går att fälla ned. De har även alla bekvämligheter som kan behövas och i många fall även starka motorer med fyrhjulsdrift. Vill du kunna ta dig runt i stil så är privatleasing av cab helt klart ett alternativ att överväga.

En modell, flera bra alternativ

Nästan alla av de stora biltillverkarna har en eller flera cabrioletmodeller i sina utbud. Att kunna fälla ner taket för att verkligen kunna känna bilens fart och fläkt gör att körupplevelsen blir helt annorlunda. Det spelar ingen roll om du vill ha en liten cab eller en större, du kan enkelt hitta en cab för privatleasing som passar just din smak. Om du dessutom leasar bilen så slipper du tänka på service, reparation och liknande. Allt detta sköter leasingföretaget oftast åt dig.

Liten cab eller stor cab

Om du ofta kör omkring i stadsmiljö eller dylikt så kan en cab i en mindre storlek passa dig perfekt. Du kan bland annat privatleasa mindre cabrioletmodeller från Mini Cooper. Dessa går att hitta från cirka 1 800 till 2 900 kronor i månaden beroende på val av utrustning och dylikt. Vill du lyxa till det så kan du alltid vända dig till BMW. Deras snygga modeller har både fyrhjulsdrift och möjlighet att lägga till flera smarta funktioner och extraval.

Samarbete?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya samarbetspartners. Lämna din kontaktinfo här så hör vi av oss inom kort!

* Obligatoriska fält

Tack för din intresseförfrågan!

Vad kul du är intresserad av att samarbeta med oss på Bilon.se! Vi återkommer inom 48h.

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng

Intresseanmälan

Bilon samarbetar med återförsäljare över hela Sverige. Fyll i din kontaktinfo så återkommer vi inom kort med skräddarsydda privatleasingerbjudaden för din valda bilmodell!

* Obligatoriska fält


Tack!

Tack för din intresseanmälan. Våra partners återkommer till dig inom en vecka med de privatleasingerbjudanden som matchar dina val bäst!

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng