Coupé

Filter - BILTYP - BILMÄRKE - VÄXELLÅDA - BRÄNSLE
Rensa alla filter

Coupé PRIVATLEASING

När det kommer till privatleasing av sportiga bilar så är det oftast bilmodellen coupé som används. Det är lätt att förstå varför, karossformen ger bilarna ett unikt och väldigt attraktivt utseende. Coupébilar lägger oftast större delen av fokus på körupplevelsen och utseendet. Även om Coupé tidigare betydde att bilarna endast hade två eller tre säten samt två dörrar så är det idag mer förknippat med ett sportigt och mer strömlinjeformat utseende.

Mer utrymme idag

Coupé-modellerna är fortfarande populära men idag är det vanligare att de tillverkas med mer än bara två dörrar och två säten. Dagens Coupébilar har oftast gott om utrymme. Det som skiljer dessa bilar åt från andra är det oftast unika och väldigt attraktiva utseendet. Många klassiska och lyxiga bilar behåller dock den traditionella konstruktionen med två dörrar och två säten. Porsche 911 och Aston Martin V8 Vantage är två exempel. Vill du leasa en bil med ett sportigt och lyxigt utseende så är det privatleasing av en Coupé du ska satsa på.

Många bra alternativ att välja mellan

Du kommer snabbt att märka att du har många olika bilmodeller att välja mellan när det kommer till privatleasing av den vackra Coupé-formen. BMW 4 Serie 420d Gran Coupé är ett bra alternativ om du vill ha de snygga formerna samtidigt som du behåller bagageutrymmet och alla säten som en vanlig bil har. Den kostar cirka 4 200 kronor i månaden att leasa. Ett annat alternativ som är minst lika bra är privatleasing av Mercedes Benz CLA Coupé, en populär bil med en leasingkostnad på cirka 3 600 kronor i månaden.

Samarbete?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya samarbetspartners. Lämna din kontaktinfo här så hör vi av oss inom kort!

* Obligatoriska fält

Tack för din intresseförfrågan!

Vad kul du är intresserad av att samarbeta med oss på Bilon.se! Vi återkommer inom 48h.

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng

Intresseanmälan

Bilon samarbetar med återförsäljare över hela Sverige. Fyll i din kontaktinfo så återkommer vi inom kort med skräddarsydda privatleasingerbjudaden för din valda bilmodell!

* Obligatoriska fält


Tack!

Tack för din intresseanmälan. Våra partners återkommer till dig inom en vecka med de privatleasingerbjudanden som matchar dina val bäst!

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng