Dacia Privatleasing

Från 769 Kr/Mån

Dacia

Nu kan du privatleasa nya och moderna bilar från det rumänska bilföretaget Dacia. Företaget erbjuder privatleasing av ett flertal modeller genom Volvofinans Bank AB eller Dacia Billån. Du behöver inte betala någon kontantinsats plus att det ingår både försäkring och service i leasingkostnaden. Dacia ägs sedan 1999 av Renault och de har några av Sveriges mest lojala kunder. Unna dig själv en bil från Dacia så kommer du snabbt att märka varför så många väljer att stanna kvar hos bilmärket även när det är dags för nästa bil.

Privatleasing är här för att stanna

Att leasa en bil har många fördelar. Tidigare så var du nästan tvungen att ta ett stort billån hos banken när du ville kunna använda dig av en ny och modern bil. Då var du även tvungen att betala en stor kontantinsats, ofta på flera tusentals kronor. Med Dacia privatleasing slipper du både lånet och kontantinsatsen. Leasing innebär i princip att du långtidshyr bilen från leasingföretaget.

Dacia Allt i Ett Privatleasing erbjuder ett prisvärt alternativ till billånen. Du får använda bilen i 36 månader plus att det ingår många saker i leasingkostnaden, som exempelvis:

 • Försäkring med rabatt
 • Dacia Serviceavtal
 • Renaultkort (25 öre/l drivmedelsrabatt i tre månader)

Du kan själv välja om du vill att din leasingavgift ska vara baserad på en fast eller rörlig ränta. Dessutom så får du även bestämma hur många mil du ska få köra med bilen. Din leasingkostnad baseras både på körsträckan, på valet av bilmodell samt även på den extra utrustning som du väljer till bilen.

Fördelar och nackdelar

Det finns både fördelar och nackdelar med privatleasing från Dacia. När du leasar en bil genom Dacia så ingår inte:

 • Tilläggsförsäkring
 • Drivmedel
 • Vinterdäck
 • Däckbyte

Det kan även förekomma extra avgifter om du vill kunna använda dragkroken, styla bilen eller göra något annat utanför den vanliga användningen. Om du kör mer än den avtalade körsträckan så får du betala en avgift för varje extramil. Det innebär att du bör ha koll på hur många mil du kör varje månad. Det är viktigt att tänka på att alltid kolla igenom avtalet eftersom dessa kan se olika ut hos olika leasingföretag.

En fördel med privatleasing hos Dacia är att de erbjuder flera olika bilmodeller till bra priser. Du hittar bland annat modeller som:

 • Sandero
 • Lodgy
 • Duster
 • Logan MCV
 • Dokker Van

Priserna för att Dacia privatleasing ligger på mellan 1 119 till 1 373 kronor i månaden, beroende på bland annat bilmodell, avtalad körsträcka och extra utrustning. Observera att lokala avvikelser kan förekomma.

Efter leasingperioden

När leasingperioden är slut så ska du återlämna bilen till leasingföretaget. De genomför då en kontroll av bilen för att se att den är hel och fin. Den leasade bilen får ha normalt slitage men om leasingföretaget anser att den har onormalt slitage så får du en extra kostnad. Exempel på vad som är normalt och onormalt slitage ska finnas angivet på avtalet. Så länge som du sköter om bilen och utför regelbunden service (som dessutom är kostnadsfri) kommer du sannolikt inte att ha några problem. Du kan alltid köpa loss bilen efter leasingperioden eller välja en ny bil att leasa.

Tillgänlig i dessa biltyper

Populära modeller just nu

Dokker Van
Dacia
Dokker Van
Växellåda: Manuell
Bränsle: Bensin, Diesel
Pris från: 779 Kr/Mån
Mer info
Sandero
Dacia
Sandero
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin
Pris från: 769 Kr/Mån
Mer info
Lodgy
Dacia
Lodgy
Växellåda: Manuell
Bränsle: Bensin, Diesel
Pris från: 925 Kr/Mån
Mer info
Duster
Dacia
Duster
Växellåda: Manuell
Bränsle: Bensin, Diesel
Pris från: 965 Kr/Mån
Mer info
Logan MCV
Dacia
Logan MCV
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin, Diesel
Pris från: 865 Kr/Mån
Mer info
Steps
 • 1. Hitta din nya drömbil

  Sök enkelt bland över 300 bilmodeller och hitta din nya drömbil redan idag.

 • 2. Skicka Intresseförfrågan

  Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka intresseförfrågan direkt till återförsäljaren.

 • 3. Få flera erbjudanden

  Få förslag på prisvärda privatleasings-erbjudanden. Jämför och välj helt gratis.

Samarbete?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya samarbetspartners. Lämna din kontaktinfo här så hör vi av oss inom kort!

* Obligatoriska fält

Tack för din intresseförfrågan!

Vad kul du är intresserad av att samarbeta med oss på Bilon.se! Vi återkommer inom 48h.

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng

Intresseanmälan

Bilon samarbetar med återförsäljare över hela Sverige. Fyll i din kontaktinfo så återkommer vi inom kort med skräddarsydda privatleasingerbjudaden för din valda bilmodell!

* Obligatoriska fält


Tack!

Tack för din intresseanmälan. Våra partners återkommer till dig inom en vecka med de privatleasingerbjudanden som matchar dina val bäst!

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng