DS Privatleasing

Från 1.995 Kr/Mån

DS

Förutom att Citroens nya bilmärke DS charmar oss med sin smakfulla och eleganta design så håller bilmodellen högsta kvalitet och är en perfekt blandning av teknik och komfort. För att kunna köra en av dessa bilar utan att behöva oroa dig över försäkringar, serviceavgifter och reparationer rekommenderar vi privatleasing. Genom att leasa en DS privat från Citroens egen hemsida betalar du en fast månadsavgift och du slipper ta ett dyrt lån. Det är ett enklare sätt att äga bil helt enkelt.

DS – smart bilägande för dig med krav på kvalitet

DS är Citroëns nya premiummärke som inspirerats från den ursprungliga DS 19-modellen. Denna bilmodell gavs ut första gången för 60 år sedan och ansågs vara före sin tid. För dig som vill köra en bil som både förenar komfort med elegant design, bra väghållning och stor körglädje är privatleasing av DS ett bra val. Beroende på vilket privatleasing-erbjudande du väljer ingår olika saker. Oftast så ingår service och en bestämd körsträcka som du får använda bilen. Du får själv stå eventuella andra kostnader som tillkommer, som exempelvis försäkring, skatt och så vidare. Eftersom varumärket Divine DS ganska nyligen kommit till Sverige (2014) är det inte särskilt många bilhandlare som distribuerar bilarna. Privatleasing av DS kan du därför endast hitta hos några få företag, kolla in modellerna nedanför.

Olika erbjudanden för privatleasing av DS

Även om det inte är många bilhandlare som erbjuder privatleasing av DS så finns det en del erbjudanden att hitta på nätet. När du ska privatleasa DS ingår oftast service, garanti, fri vägassistans och en bestämd körsträcka på 1 500 mil per år. För 4 360 kronor i månaden får du en DS4 Crossback BlueHDi 120hk 6-växlad automat med fri service, garanti, vägassistans plus att försäkring även ingår. Löptiden på detta leasingavtal ligger på 36 månader. Du behöver inte lägga någon kontantinsats eller depositionsavgift. I standardutrustningen ingår även pekskärm, Backkamera, sportstolar fram och mycket mer. Du kan alltid läsa produktbladet för teknisk specifikation. Vid en provkörning av bilmodellen som Vi Bilägare genomförde så berömdes bilen för sina roliga detaljer, massagefunktionen i stolarna och det effektiva väggreppet som bilen visade vid de snäva kurvorna.

Citroen DS3, en mindre bil med stark motor

Ett annat erbjudande som vi lyckades hitta är för bilmodellen DS3 och det kommer från Gomore.se. För 4 399 kronor i månaden får du en hyllad liten bil med 100 hästkrafter. Erbjudandet har en löptid på 12 månaders leasingavtal och då ingår en körsträcka på 2 400 mil samt full service, sommar- och vinterdäck och försäkring. Det ingår ingen kontantinsats men du måste lägga en depositionsavgift på 8 798 kronor. Bilmodellen är liten och konkurrerar med både Audi A1 och Mini Cooper.

Även nya Citroen DS5 finns att leasa

Privatleasing av DS5 ger dig möjlighet att leasa en större och starkare bil. DS5 BlueHDi 180 EAT6 Sport 181hk ligger på 5 398 kronor i månaden, 36 månaders löptid, 1 500 mil per år och med både garanti, vägassistans och service i priset.

Tillgänlig i dessa biltyper

Populära modeller just nu

DS 3
DS
DS 3
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin, Diesel
Pris från: 1.995 Kr/Mån
Mer info
DS 4
DS
DS 4
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin, Diesel
Pris från: 4.360 Kr/Mån
Mer info
DS 5
DS
DS 5
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Diesel
Pris från: 5.398 Kr/Mån
Mer info
Steps
  • 1. Hitta din nya drömbil

    Sök enkelt bland över 300 bilmodeller och hitta din nya drömbil redan idag.

  • 2. Skicka Intresseförfrågan

    Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka intresseförfrågan direkt till återförsäljaren.

  • 3. Få flera erbjudanden

    Få förslag på prisvärda privatleasings-erbjudanden. Jämför och välj helt gratis.

Samarbete?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya samarbetspartners. Lämna din kontaktinfo här så hör vi av oss inom kort!

* Obligatoriska fält

Tack för din intresseförfrågan!

Vad kul du är intresserad av att samarbeta med oss på Bilon.se! Vi återkommer inom 48h.

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng

Intresseanmälan

Bilon samarbetar med återförsäljare över hela Sverige. Fyll i din kontaktinfo så återkommer vi inom kort med skräddarsydda privatleasingerbjudaden för din valda bilmodell!

* Obligatoriska fält


Tack!

Tack för din intresseanmälan. Våra partners återkommer till dig inom en vecka med de privatleasingerbjudanden som matchar dina val bäst!

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng