Golf privatleasing

En av Sveriges populäraste leasingbilar

Volkswagen lanserade sin bilmodell Golf år 1974. Den har sedan dess blivit en av de mest tillverkade och populära bilmodellerna i världen. Golf har genomgått flera förändringar och utvecklingar. Modellen räknas som en liten familjebil och den har vunnit många utmärkelser och pris, bland annat för världen bästa bil år 2009. Vill du också ta reda på varför så många älskar bilmodellen så är Golf privatleasing något för dig.

Klicka här för att se Volkswagens privatleasingutbud av Golf

Slipp billån och kontantinsats

Att privatleasa en bil betyder i princip att du hyr bilen, oftast mellan ett till tre år. Det är perfekt för dig som vill prova på hur det är att köra en Golf utan att behöva lägga ut så mycket pengar. Genom Golf privatleasing slipper du ta ett billån med den tillhörande kontantinsatsen. Du betalar bara en fast månadskostnad och får ta del av alla fördelar som en bekväm och modern Golf från Volkswagen ger dig.

Fördelar och nackdelar med Golf PRIVATLEASING

Golf är en av de populäraste bilmodellerna av en anledning. Volkswagen har under många år utvecklat och förbättrat den lilla familjebilen och det är något som verkligen märks. Bilmodellen är känd för sin komfort, sin säkerhet och sin förmåga att anpassas så att du får mer utrymme när det behövs. Det är dock viktigt att tänka på att det finns vissa saker som inte ingår när du privatleasar en Golf. Det som inte ingår i grundavtalet är:

 • Försäkring
 • Service
 • Reparationer

Du kan dock välja att låta både försäkring och serviceavtal från Volkswagen ingå i leasingavtalet. Detta kommer naturligtvis att höja månadskostnaden. Andra faktorer som påverkar kostnaden är vilken modell du väljer att leasa, om du vill ha extra utrustning, hur länge du väljer att leasa bilen och hur lång körsträcka du vill ha. Det är oftast möjligt att höja den avtalade körsträckan efter att avtalet är skrivet om du upplever att den är för kort. Det tillkommer dock en kostnad om du vill göra detta.

En av nackdelarna med Golf privatleasing genom Volkswagens hemsida är att det faktiskt inte är särskilt enkelt att hitta exakta priser och utbud. Hemsidan är uppbyggd för att leda dig till en av deras återförsäljare och på den vägen få information om priser, utbud och dylikt.

Det är även viktigt att komma ihåg att du inte får göra vad du vill med bilen när du privatleasar en Golf. Du får exempelvis inte modifiera den genom att lägga till eller ta bort delar. Du får inte använda den för sådant som inte är avtalat, som exempelvis för att transportera husdjur, dra en kärra med dragkroken och så vidare. Dessa saker finns att välja som tillval när du ska skriva avtalet. Du kan dock alltid höra av dig till återförsäljaren och göra förändringar till avtalet eller helt enkelt fråga om lov.

När leasingperioden är slut så ska bilen återlämnas och då besiktigas den samtidigt. Så länge du sköter om bilen och utför regelbunden service så händer ingenting. Bedömer de att bilen har onormalt slitage så tillkommer det en kostnad. Volkswagen har en skötselguide som är väl värd att läsa igenom. Här står allt du behöver veta om slitage och vad företaget förväntar sig av dig under leasingperioden.

Klicka här för att se Volkswagens privatleasingutbud av Golf

Steps
 • 1. Hitta din nya drömbil

  Sök enkelt bland över 300 bilmodeller och hitta din nya drömbil redan idag.

 • 2. Skicka Intresseförfrågan

  Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka intresseförfrågan direkt till återförsäljaren.

 • 3. Få flera erbjudanden

  Få förslag på prisvärda privatleasings-erbjudanden. Jämför och välj helt gratis.

Varför privatleasing?

 • Bekvämt bilägande
 • Fast låg kostnad
 • Inga onödiga avgifter

Om du privatleasar din bil slipper du kontantinsatsen och du behöver inte själv stå för risken med andrahandsvärdet. Du betalar en fast låg månadskostnad och du slipper onödiga utgifter eftersom reparationer och servicekostnader ingår.

Samarbete?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya samarbetspartners. Lämna din kontaktinfo här så hör vi av oss inom kort!

* Obligatoriska fält

Tack för din intresseförfrågan!

Vad kul du är intresserad av att samarbeta med oss på Bilon.se! Vi återkommer inom 48h.

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng