Halvkombi

Filter - BILTYP - BILMÄRKE - VÄXELLÅDA - BRÄNSLE
Rensa alla filter

halvkombi PRIVATLEASING

En halvkombi är en blandning av den traditionella karossformen sedan och den större karossformen kombi. Dessa typer av bilar är oftast mindre rent storleksmässigt men kan trots det ha ett minst lika stort utrymme för bagage som större bilar. Bagageluckan sitter oftast ihop med bakrutan och den räknas som en dörr. Det innebär att den oftast benämns som en bil med ””fem”” dörrar. Idag är halvkombi och kombi några av de mest populära karossformerna. Om du vill leasa en bil med en perfekt kombination av storlek, utrymme och design så är en privatleasing av en halvkombi ett perfekt val.

Sportig, stilig och funktionell

Dagens moderna bilar har många gånger karossformen halvkombi eftersom det helt enkelt är ett snyggt och samtidigt smart sätt att designa bilen på. Om du har normalstor familj och inte behöver mycket extrautrymme för bagage så är en privatleasing av halvkombi perfekt. Biltypen täcker av de flesta användningsområden och är för det mesta mindre än en sedan, vilket gör den lite lättare att manövrera och parkera. Många faller även för de mjuka linjerna och den vackra designen som dessa bilar har.

Flera populära alternativ

När du ska leasa en bil så kommer du snabbt att märka att det finns många bilar med karossformen halvkombi att välja mellan. Ett exempel är mellanklassbilen Peugeot 308. Den fungerar lika bra till stadskörning som till längre sträckor och har dessutom oftast ett bra pris från 2 700 kronor upp till 3 300 kronor i månaden. Med denna halvkombi får du plats med barnen, din partner och en hel del bagage.

Samarbete?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya samarbetspartners. Lämna din kontaktinfo här så hör vi av oss inom kort!

* Obligatoriska fält

Tack för din intresseförfrågan!

Vad kul du är intresserad av att samarbeta med oss på Bilon.se! Vi återkommer inom 48h.

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng

Intresseanmälan

Bilon samarbetar med återförsäljare över hela Sverige. Fyll i din kontaktinfo så återkommer vi inom kort med skräddarsydda privatleasingerbjudaden för din valda bilmodell!

* Obligatoriska fält


Tack!

Tack för din intresseanmälan. Våra partners återkommer till dig inom en vecka med de privatleasingerbjudanden som matchar dina val bäst!

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng