Hyundai Privatleasing

Från 1.706 Kr/Mån

Hyundai

Hyundai, det enorma sydkoreanska bilvarumärket, har under många år tillverkat bilar av högsta kvalitet. Tack vare Privatleasing by Hyundai är det lättare än någonsin att använda nya och moderna bilar från Hyundai utan att du behöver ta ett banklån eller stå för någon kontantinsats. När du leasar en bil från Hyundai så ingår bland annat en ny bil av hög kvalitet, service, fri vägassistans i tre år, 4 500 mil körsträcka, möjlighet till extra utrustning och tillval. Förenkla ditt bilägande genom Hyundai privatleasing du också.

Fördelar med privatleasing hos Hyundai

Det är lätt att förstå varför leasing blir mer och mer populärt. 2015 var ett rekordår för leasingbilar enligt en undersökning från Motormännens Riksförbund och det verkar som om att trenden fortsätter att peka uppåt. En av anledningarna till att Hyundai privatleasing är så populärt är enkelheten. Det handlar inte bara om att du slipper oroa dig för banklån, stora kontantinsatser och amorteringar. Du slipper även tänka på att lägga undan pengar för service, reparation och många andra små kostnader som kan dyka upp. Du kan till och med låta Hyundai sköta din försäkring samt förvara och byta dina vinterdäck när det väl behövs.

Vilka bilmodeller kan jag välja mellan?

Hyundai har flera välkända och populära bilmodeller som passar till alla typer av situationer och behov. Om du bor centralt och ofta kör i städer kan du med fördel använda dig av den lilla citybilen Hyundai i10. Bilens nätta storlek och smarta design gör den utmärkt att använda när du ska parkera i små utrymmen eller smidigt ta dig omkring bland trånga gator och mycket trafik. Du kan leasa en Hyundai i10 för bara 1 845 kronor i månaden.

Om du behöver en bil med en starkare motor och mer utrymme så har du ett flertal olika bilmodeller från Hyundai att välja mellan. Hyundai i40 Active Kombi är en familjebil med väldigt hög säkerhet och utmärkt bränsleekonomi. Den har bland annat hyllats som en av de billigaste bilarna att äga tack vare både den låga bränsleförbrukningen men även då den sällan behöver fixas eller repareras. Genom att leasa bilen kan du verkligen dra nytta av alla fördelar som just den här bilmodellen ger dig. Den har en leasingkostnad på 2 795 kronor i månaden.

Förutom Hyundai i10 och i40 Active Kombi så har du även följande modeller att välja om du vill leasa en bil:

 • Hyundai i20
 • Hyundai i20 Active
 • Hyundai ix20
 • Hyundai i30
 • Hyundai i40 Kombi
 • Hyundai Tucson 2WD
 • Hyundai Tucson 4WD

Saker att tänka på med Hyundai privatleasing

Många leasingföretag låter dig välja mellan 24 och 36 månaders leasing. Hyundai har bara alternativet 36 månader, vilket innebär att du binder dig till bilen över tre år. Detta avtal går oftast inte att bryta, bilen ska betalas varje månad oavsett om den används eller ej. Det är även bra att tänka på att du faktiskt inte äger bilen, vilket betyder att du inte får göra vad du vill med den. Du får inte montera utrustning själv och i vissa fall får du inte heller använda dragkroken om du inte har avtalat om detta i förhand. Ett tips är att alltid kolla igenom avtalet innan. På så sätt har du full koll på vad som gäller.

Populära modeller just nu

Tucson
Hyundai
Tucson
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin, Diesel
Pris från: 3.495 Kr/Mån
Mer info
i30
Hyundai
i30
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin, Diesel
Pris från: 2.245 Kr/Mån
Mer info
ix20
Hyundai
ix20
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin, Diesel
Pris från: 2.945 Kr/Mån
Mer info
i20 Active
Hyundai
i20 Active
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin
Pris från: 2.645 Kr/Mån
Mer info
i20
Hyundai
i20
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin
Pris från: 1.945 Kr/Mån
Mer info
i10
Hyundai
i10
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin
Pris från: 1.706 Kr/Mån
Mer info
i30 Kombi
Hyundai
i30 Kombi
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin, Diesel
Leasingpris saknas
Mer info
IONIQ Hybridbil
Hyundai
IONIQ Hybridbil
Växellåda: Automat
Bränsle: El
Pris från: 3.759 Kr/Mån
Mer info
Steps
 • 1. Hitta din nya drömbil

  Sök enkelt bland över 300 bilmodeller och hitta din nya drömbil redan idag.

 • 2. Skicka Intresseförfrågan

  Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka intresseförfrågan direkt till återförsäljaren.

 • 3. Få flera erbjudanden

  Få förslag på prisvärda privatleasings-erbjudanden. Jämför och välj helt gratis.

Samarbete?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya samarbetspartners. Lämna din kontaktinfo här så hör vi av oss inom kort!

* Obligatoriska fält

Tack för din intresseförfrågan!

Vad kul du är intresserad av att samarbeta med oss på Bilon.se! Vi återkommer inom 48h.

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng

Intresseanmälan

Bilon samarbetar med återförsäljare över hela Sverige. Fyll i din kontaktinfo så återkommer vi inom kort med skräddarsydda privatleasingerbjudaden för din valda bilmodell!

* Obligatoriska fält


Tack!

Tack för din intresseanmälan. Våra partners återkommer till dig inom en vecka med de privatleasingerbjudanden som matchar dina val bäst!

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng