Jaguar Privatleasing

Från 4.980 Kr/Mån

Jaguar

Privatleasing Jaguar till förmånliga priser

Någonsin drömt om att få sätta dig bakom ratten i äkta Jaguar? Att köpa en sprillans ny bil från Jaguar är det få som har råd med. Att ta dyra billån känns inte heller särskilt lockande. Tack vare privatleasing kan du idag köra en Jaguar utan att bli ruinerad. Det finns en anledning till att bilmärket Jaguar är förknippat med elegans och hög prestanda. Provkör en så märker du direkt varför så många älskar just denna biltillverkares bilar.

för dig som vill ha en lyxigare bil

Jaguar erbjuder inte någon privatleasing på den egna hemsidan men det finns flera bilhandlare och företag som erbjuder privatleasing av Jaguar för en bra månadskostnad. Ett av de företag som erbjuder leasing av dessa bilar är finansbolaget Wasa Kredit. De erbjuder bland annat möjligheten att privatleasa en Jaguar XE. Denna bilmodell är inte bara stilren och kraftfull, i sann Jaguar-anda, utan också väldigt säker och bekväm att köra. Enligt högt ansedda Euro NCAP är just denna bilmodell säkrast i klassen ”Stor Familjebil”. Deras erbjudande ligger på 3 349 kronor plus moms men vänder sig just nu endast för företagsleasing. En bra fingervisning på hur mycket det kan kosta att leasa en Jaguar i dagens marknad.

Olika erbjudanden för privatleasing av Jaguar

Det går i dagsläget inte att hitta privatleasing av Jaguar i Sverige. Det går däremot att hitta erbjudanden från våra grannländer Norge och Danmark. Almbrand erbjuder möjligheten att privatleasa en Jaguar XE 2,0 i4D 163 Pure 4D för 5 495 kronor i månaden, exklusive aviavgift och uppläggningsavgift. Du kan även teckna Almbrands egen leasingförsäkring för ytterligare 515 kronor i månaden. Erbjudandet gäller för en leasingperiod på 36 månader och en körsträcka på 4 500 mil (1 500 mil per år).

Därför ska du leasa en Jaguar

Oavsett vilken typ av Jaguar du väljer att leasa så är en sak säker. Du kommer att älska den lyxiga känslan och den starka motorn. En Jaguar drar blickarna till sig med sin eleganta design och sina mjuka former. Att köra bil kommer att kännas helt annorlunda, speciellt när du för första gången får sätta dig bakom ratten och uppleva hur den starka accelerationen suger in dig i bilsätet. Från just Almbrand.dk kan du hitta flera bilmodeller från Jaguar, bland annat Jaguar F-Pace och Jaguar XF. Besök en av de svenska återförsäljarna för att provköra bilen innan du bestämmer dig. På så sätt har du något att se fram emot när du väl har en helt egen Jaguar att köra.

Jaguar, ett brittiskt lyxmärke som ägs av indiska Tata Motors

Att tillverka lyxbilar är något som Jaguar har gjort under väldigt långt tid, redan från och med år 1922. Även om det brittiska bilmärket idag ägs Tata Motors så har utvecklingen och försäljningen fortsatt att hålla samma nivå. 2015 var ett rekordår för Jaguar och allt pekar på att det kommer att fortsätta så även inom de närmsta åren.

Tillgänlig i dessa biltyper

Populära modeller just nu

XF
Jaguar
XF
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin, Diesel
Leasingpris saknas
Mer info
XJ
Jaguar
XJ
Växellåda: Automat
Bränsle: Bensin, Diesel
Leasingpris saknas
Mer info
F-PACE
Jaguar
F-PACE
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin, Diesel
Leasingpris saknas
Mer info
F-TYPE
Jaguar
F-TYPE
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin, Diesel
Leasingpris saknas
Mer info
XE
Jaguar
XE
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin, Diesel
Pris från: 4.980 Kr/Mån
Mer info
Steps
  • 1. Hitta din nya drömbil

    Sök enkelt bland över 300 bilmodeller och hitta din nya drömbil redan idag.

  • 2. Skicka Intresseförfrågan

    Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka intresseförfrågan direkt till återförsäljaren.

  • 3. Få flera erbjudanden

    Få förslag på prisvärda privatleasings-erbjudanden. Jämför och välj helt gratis.

Samarbete?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya samarbetspartners. Lämna din kontaktinfo här så hör vi av oss inom kort!

* Obligatoriska fält

Tack för din intresseförfrågan!

Vad kul du är intresserad av att samarbeta med oss på Bilon.se! Vi återkommer inom 48h.

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng

Intresseanmälan

Bilon samarbetar med återförsäljare över hela Sverige. Fyll i din kontaktinfo så återkommer vi inom kort med skräddarsydda privatleasingerbjudaden för din valda bilmodell!

* Obligatoriska fält


Tack!

Tack för din intresseanmälan. Våra partners återkommer till dig inom en vecka med de privatleasingerbjudanden som matchar dina val bäst!

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng