Kia Privatleasing

Från 1.936 Kr/Mån

Kia

Nu för tiden så behöver du inte ens ta ett billån för att kunna köra en helt ny bil. Tack vare Kia privatleasing är det lättare än någonsin att kamma hem en modern, miljövänlig och säker bil från Kia. Privatleasing innebär att du i princip hyr bilen under 36 månader mot en månadsavgift. När du leasar hos Kia så ingår även försäkring, service, nybilsgaranti och vägassistans om du någonsin skulle behöva lite hjälp på vägen. Det finns många fördelar med att leasa en bil hos Kia, du kör alltid en ny Kia, du betalar ingen kontantinsats och har nybilsgaranti under hela leasingperioden.

KIA privatleasing gör bilägandet enklare

En av de största fördelarna med leasing är att det gör ditt bilägande enklare. Faktum är att du inte ens äger bilen själv, det gör Kia i det här fallet. De låter dig använda en helt ny bil ur deras stora sortiment. Månadskostnaden varierar beroende på vilken modell du väljer och om du vill ha extrautrustning och dylikt. Till skillnad mot ett billån som du tar genom banken så behöver du inte spara ihop till en kontantinsats när du leasar en bil. Bara denna enkla sak gör att det helt plötsligt kan vara aktuellt även för dig att använda dig av en ny bil. Du slipper även tänka på service, andrahandsvärde och en eventuell försäljning av bilen, allt du behöver göra är att lämna tillbaka bilen efter att din leasingperiod har tagit slut. Gillade du upplägget så kan du alltid leasa en ny bil. På så sätt kan du se till att du alltid kör en modern, miljövänlig och säker bil.

Värt att tänka på

När du leasar hos Kia så har du en rörlig ränta på fakturan. Det innebär att din månadskostnad kan både öka och minska under dina 36 månader. Du får bara köra 1 500 mil per år med bilen så det gäller att du har lite koll på hur långt du kör varje månad. Om du kör mer än 1 500 mil så tillkommer det en avgift för alla extramil. Hör av dig till Kia så fort du märker att du sannolikt kommer att överstiga dina avtalade körmil, oftast så kan ni komma överens om en höjd gräns mot en avgift.

Många olika modeller att välja mellan

När du privatleasar hos Kia så har du ett stort utbud att välja mellan. Den sydkoreanska biltillverkaren har valt att lägga mycket fokus på design och körvänlighet, något som märks både när du tittar på bilen och när du sätter dig bakom ratten. Kia har både stora SUV-modeller samt små och kompakta citybilar. Nya Sportage SUV kostar exempelvis 3 790 kronor i månaden att leasa. Den mindre modellen Picanto kostar i sin tur 2 008 kronor i månaden. Några av modellerna du har att välja mellan är:

 • Rio
 • Venga
 • Soul
 • Pro_cee’d
 • Nya_cee’d
 • Nya_cee’d 5d
 • Nya_cee’d Sportswagon
 • Nya Niro Hybrid
 • Carens

Du kan hitta priser och mer information om modellerna på Kias hemsida. Kia gör det helt enkelt tryggt och enkelt för dig att köra en helt ny bil.

Tillgänlig i dessa biltyper

Populära modeller just nu

Soul EV
Kia
Soul EV
Växellåda: Automat
Bränsle: El
Leasingpris saknas
Mer info
Sorento
Kia
Sorento
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Diesel
Leasingpris saknas
Mer info
Niro hybrid
Kia
Niro hybrid
Växellåda: Automat
Bränsle: Hybrid
Leasingpris saknas
Mer info
Venga
Kia
Venga
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin, Diesel
Pris från: 2.998 Kr/Mån
Mer info
Optima Sportswagon
Kia
Optima Sportswagon
Växellåda: Automat
Bränsle: Diesel
Pris från: 4.795 Kr/Mån
Mer info
Sportage
Kia
Sportage
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin, Diesel
Pris från: 3.790 Kr/Mån
Mer info
Carens
Kia
Carens
Växellåda: Automat
Bränsle: Diesel
Pris från: 3.467 Kr/Mån
Mer info
cee´d Sportswagon
Kia
cee´d Sportswagon
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin, Diesel
Pris från: 3.140 Kr/Mån
Mer info
Steps
 • 1. Hitta din nya drömbil

  Sök enkelt bland över 300 bilmodeller och hitta din nya drömbil redan idag.

 • 2. Skicka Intresseförfrågan

  Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka intresseförfrågan direkt till återförsäljaren.

 • 3. Få flera erbjudanden

  Få förslag på prisvärda privatleasings-erbjudanden. Jämför och välj helt gratis.

Samarbete?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya samarbetspartners. Lämna din kontaktinfo här så hör vi av oss inom kort!

* Obligatoriska fält

Tack för din intresseförfrågan!

Vad kul du är intresserad av att samarbeta med oss på Bilon.se! Vi återkommer inom 48h.

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng

Intresseanmälan

Bilon samarbetar med återförsäljare över hela Sverige. Fyll i din kontaktinfo så återkommer vi inom kort med skräddarsydda privatleasingerbjudaden för din valda bilmodell!

* Obligatoriska fält


Tack!

Tack för din intresseanmälan. Våra partners återkommer till dig inom en vecka med de privatleasingerbjudanden som matchar dina val bäst!

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng