Kombi

Filter - BILTYP - BILMÄRKE - VÄXELLÅDA - BRÄNSLE
Rensa alla filter

kombi PRIVATLEASING

Karossformen kombi är idag bland de mest populära när det kommer till privatleasing av nya bilar. Dessa bilar kallas även för herrgårdsvagnar men numera används nästan bara kombi för att beskriva formen. Det som kännetecknar en kombi är utformningen av bagageutrymmet. Det är rymligare jämfört med sedan-bilar plus att utrymmet inte är separerat från passagerarutrymmet. Ibland så räknas bagageluckan på en kombi som en dörr. Dagens kombi-bilar är inte bara populära på grund av det extra bagageutrymmet. Dessa bilar har nästan alltid vacker design med mjuka former.

För dig som inte vill chansa

Det finns oftast ingen skillnad mellan en sedan och en kombi när det kommer till prestanda. Däremot så vinner kombi-bilen i de flesta fallen när det kommer till bagageutrymme. Om du har en stor familj, eller om du helt enkelt vill kunna ta med dig många saker när du kör din bil, så är det en privatleasing av en kombi du ska satsa på. Att leasa en kombi är populärt och det finns väldigt många olika bilmärken och bilmodeller att välja mellan.

Populära kombimodeller

Du kommer snabbt att märka att nästan alla bilmärken erbjuder kombimodeller i sina sortiment. Ett populärt alternativ för kombi privatleasing är Hyundais I40 Kombi. Det är en familjebil med ett bagageutrymme på hela 1 719 liter som dessutom fick hela fem stjärnor av fem när det kom till fordonssäkerhet. Du kan leasa den för mellan 2 900 kronor och 3 500 kronor i månaden beroende på leasingföretag, vilka tillval du väljer och om du vill ha extra utrustning.

Samarbete?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya samarbetspartners. Lämna din kontaktinfo här så hör vi av oss inom kort!

* Obligatoriska fält

Tack för din intresseförfrågan!

Vad kul du är intresserad av att samarbeta med oss på Bilon.se! Vi återkommer inom 48h.

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng

Intresseanmälan

Bilon samarbetar med återförsäljare över hela Sverige. Fyll i din kontaktinfo så återkommer vi inom kort med skräddarsydda privatleasingerbjudaden för din valda bilmodell!

* Obligatoriska fält


Tack!

Tack för din intresseanmälan. Våra partners återkommer till dig inom en vecka med de privatleasingerbjudanden som matchar dina val bäst!

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng