Lexus Privatleasing

Från 3.250 Kr/Mån

Lexus

Lexus är Toyotas eleganta premiumvarumärke och har allt som du kan förvänta dig av en lyxigare bil. De flesta kan bara drömma om att få använda sig av en sådan bil men tack vare privatleasing så är det fullt möjligt att ha råd idag. På Lexus officiella svenska hemsida kan du inte bara hitta information om bilmärket och dess olika bilmodeller, du kan även hitta bra erbjudanden och finansieringslösningar, bland annat kan du hitta privatleasing av Lexus här på Bilon.

Erbjuder privatleasing av Lexus olika bilmodeller

Få företag erbjuder ett lika komplett finansieringsalternativ som privatleasing av Lexus. Deras erbjudande är enkelt att förstå och täcker flera bilmodeller. Vid Lexus privatleasing ingår service, eventuell tvätt vid service, lånebil om något skulle hända, nybilsgaranti och vagnskadegaranti, vägassistans och möjligheten att lägga till Lexus egen bilförsäkring. Det du inte får vid privatleasing av Lexus är fordonsskatt, vägtrafikregisteravgift, trängselskatt och andra typer av avgifter och skatter som tillkommer när du använder bilen normalt.

Kostnad som passar alla plånböcker

Lexus privatleasing är tillgänglig både för dig som tänker på din ekonomi men även för dig som vill kunna köra en riktigt bekväm och lyxig bil. Månadskostnaderna för att privatleasa en Lexus ligger på ett lägstapris om 3250 kronor i månaden för en Lexus CT 200h. Dessa priser är baserade på basalternativet, det vill säga utan exempelvis metalliclack eller taklucka. De är även baserade på ett avtal som sträcker sig över 36 månader och inkluderar 4 500 mil och har fast ränta. Vill du även lägga till Lexus egna bilförsäkring blir det ytterligare 354 kronor i månaden (för Lexus CT 200h).

Därför ska du välja en Lexus

Lexus har lyckats kombinera både bekvämlighet, lyx och ett långsiktigt miljötänk. När det kommer till just Lexus CT 200h är dessutom priser överkomligt även för gemene man. Just denna bilmodell har väldigt låg bränsleförbrukning (3,8 l/100 km) och även ett lågt koldioxidutsläpp (mindre än 90 g/km). Bilen har olika körprogram, bland annat ett sportläge som ger snabbare reaktioner från motorn och en mer precis styrning. Du kan läsa mer om just Lexus CT 200h på Lexus egna hemsida eller genom att läsa någon av de olika recensionerna på nätet, som exempelvis denna från Vi Bilägare.

Privatleasing av Lexus från andra företag

Det finns även andra återförsäljare som erbjuder privatleasing av Lexus. Ibland kan du till och med hitta erbjudanden med lägre månadskostnad än det erbjudanden du hittar från den officiella hemsidan men då gäller det att kolla upp att avtalets parametrar är samma. Kontrollera exempelvis att du får en körsträcka på 4 500 mil vid en bindningstid på 36 månader. Om så inte är fallet kan det vara smartare att gå via Lexus egna hemsida istället. Du kan läsa mer om vad det är som ingår hos just Lexus privatleasing genom att kolla igenom deras folder.

Tillgänlig i dessa biltyper

Populära modeller just nu

RX 450h
Lexus
RX 450h
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin, Hybrid
Pris från: 8.478 Kr/Mån
Mer info
GS 300h
Lexus
GS 300h
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin, Hybrid
Pris från: 7.930 Kr/Mån
Mer info
NX 300h
Lexus
NX 300h
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin, Hybrid
Pris från: 5.332 Kr/Mån
Mer info
IS 300h
Lexus
IS 300h
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin, Hybrid
Pris från: 5.063 Kr/Mån
Mer info
CT 200h
Lexus
CT 200h
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin, Hybrid
Pris från: 3.250 Kr/Mån
Mer info
LS 600h
Lexus
LS 600h
Växellåda: Automat
Bränsle: Bensin
Leasingpris saknas
Mer info
RC 300h
Lexus
RC 300h
Växellåda: Automat
Bränsle: Bensin
Leasingpris saknas
Mer info
Steps
  • 1. Hitta din nya drömbil

    Sök enkelt bland över 300 bilmodeller och hitta din nya drömbil redan idag.

  • 2. Skicka Intresseförfrågan

    Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka intresseförfrågan direkt till återförsäljaren.

  • 3. Få flera erbjudanden

    Få förslag på prisvärda privatleasings-erbjudanden. Jämför och välj helt gratis.

Samarbete?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya samarbetspartners. Lämna din kontaktinfo här så hör vi av oss inom kort!

* Obligatoriska fält

Tack för din intresseförfrågan!

Vad kul du är intresserad av att samarbeta med oss på Bilon.se! Vi återkommer inom 48h.

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng

Intresseanmälan

Bilon samarbetar med återförsäljare över hela Sverige. Fyll i din kontaktinfo så återkommer vi inom kort med skräddarsydda privatleasingerbjudaden för din valda bilmodell!

* Obligatoriska fält


Tack!

Tack för din intresseanmälan. Våra partners återkommer till dig inom en vecka med de privatleasingerbjudanden som matchar dina val bäst!

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng