Mazda Privatleasing

Från 2.264 Kr/Mån

Mazda

 

Privatleasing av Mazda är ett populärt sätt att finansiera en ny bil från det stora japanska företaget. Det finns flera företag som erbjuder just privatleasing av Mazda. Det innebär att du kan hitta bra erbjudanden och möjlighet att privatleasa flera olika bilmodeller. Det är inte bara olika återförsäljare som har bra finansieringsalternativ, du kan även hitta Mazda privatleasing på den officiella svenska hemsidan. Här hittar du flera av biltillverkarens mest populära bilar, samt möjlighet att välja mellan både diesel- och bensinmotor. Söker du ett enklare sätt att äga bil på så är Mazda privatleasing något för dig.

 

Mazda privatleasing i Sverige

Genom att gå in på den officiella hemsidan för Mazda i Sverige kan du hitta olika finansieringsalternativ, bland annat så erbjuder Mazda privatleasing av flera bilmodeller. Erbjudandet gäller för privatleasing av Mazda under 36 månader och har rörlig ränta. Månadskostnaderna varierar beroende på vilken bilmodell du väljer, om du väljer olika tillval samt själva räntan. Den maximala körsträckan per år är 1 500 mil. I månadskostnaden ingår service, vägassistans och nybilsgaranti. Mazda anger att du inte behöver lägga någon kontantinsats men att det kan förekomma en deposition. Det som inte ingår är slitagedelar, eventuella övriga reservdelar samt betalning av avgifter och skatter. Du kan läsa mer om erbjudandet på Mazdas hemsida.

Fördelar med att privatleasa Mazda

Om du har kollat upp flera bilar att privatleasa i Sverige så kommer du snabbt att märka att den japanska biltillverkaren erbjuder riktigt bra månadskostnad. Den bekväma småbilen Mazda2 kostar exempelvis 2 264 kronor att leasa som lägst. Du kan välja en starkare motor och komma upp i 2 891 kronor i månaden. Det finns även flera andra företag som erbjuder privatleasing av Mazda. J Bil erbjuder samma modell för 1 890 kronor i månaden, en skillnad som kan påverka slutpriset en hel del när löptiden är slut. Utöver Mazda2 så kan du även hitta följande bilmodeller på den officiella hemsidan:

 

Mazda3 5-dörrar

Mazda3 4-dörrar

2017 Mazda6 Sedan

2017 Mazda6 Wagon

Mazda CX-3 Crossover

Mazda CX-5 SUV

 

Dessa bilmodeller finns att tillgå med olika starka motorer och i vissa fall även med extrautrustning. Du kan lägga till läderklädsel i viss färg, vinterhjul (dubb eller friktion) eller varför inte metalliclack för ett snyggare utseende.

 

Bilar från Mazda, populära över hela världen

Det är lätt att förstå hur det japanska bilföretaget har lyckats bli så framgångsrika. Bilarna får så gott som alltid bra betyg i olika tester och hyllas för sin vackra design, bekvämlighet och höga säkerhet. Det finns flera recensioner på nätet som provkör och testar bilar från Mazda som du själv kan privatleasa. Tjänstebilen.se har exempelvis testat Mazda6, något som även Teknikens värld har gjort. Expressen har betygsatt olika delar av Mazda CX-3. Oavsett vilken bil du är sugen på att privatleasa från Mazda så kan det vara bra att kolla upp recensionerna på nätet. Du kanske till och med hittar en ny favoritbil från biltillverkaren när du gör dina undersökningar.

Tillgänlig i dessa biltyper

Populära modeller just nu

2
Mazda
2
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin
Pris från: 2.264 Kr/Mån
Mer info
3
Mazda
3
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin, Diesel
Pris från: 2.766 Kr/Mån
Mer info
3 Sedan
Mazda
3 Sedan
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin, Diesel
Pris från: 2.853 Kr/Mån
Mer info
6 Sedan
Mazda
6 Sedan
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin, Diesel
Pris från: 4.101 Kr/Mån
Mer info
CX-3
Mazda
CX-3
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin, Diesel
Pris från: 2.915 Kr/Mån
Mer info
CX-5
Mazda
CX-5
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin, Diesel
Pris från: 3.999 Kr/Mån
Mer info
6 Wagon
Mazda
6 Wagon
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin, Diesel
Pris från: 3.763 Kr/Mån
Mer info
MX-5
Mazda
MX-5
Växellåda: Manuell
Bränsle: Bensin
Leasingpris saknas
Mer info
Steps
  • 1. Hitta din nya drömbil

    Sök enkelt bland över 300 bilmodeller och hitta din nya drömbil redan idag.

  • 2. Skicka Intresseförfrågan

    Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka intresseförfrågan direkt till återförsäljaren.

  • 3. Få flera erbjudanden

    Få förslag på prisvärda privatleasings-erbjudanden. Jämför och välj helt gratis.

Samarbete?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya samarbetspartners. Lämna din kontaktinfo här så hör vi av oss inom kort!

* Obligatoriska fält

Tack för din intresseförfrågan!

Vad kul du är intresserad av att samarbeta med oss på Bilon.se! Vi återkommer inom 48h.

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng

Intresseanmälan

Bilon samarbetar med återförsäljare över hela Sverige. Fyll i din kontaktinfo så återkommer vi inom kort med skräddarsydda privatleasingerbjudaden för din valda bilmodell!

* Obligatoriska fält


Tack!

Tack för din intresseanmälan. Våra partners återkommer till dig inom en vecka med de privatleasingerbjudanden som matchar dina val bäst!

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng