Mini Privatleasing

Från 1.995 Kr/Mån

Mini

Mini har under många år tillverkat små bilar som passar perfekt att köra i trånga och små utrymmen. De är inte bara designade för att vara små och nätta, de har även ett fint utseende och är fantastiskt roliga att köra. Nu kan även du köra omkring på en Mini tack vare Mini Cooper privatleasing. Mini erbjuder privatleasing för 1 995 kronor i månaden i 36 månader. Då ingår bland annat fri service under hela perioden. Unna dig själv en Mini du också!
Gör det enkelt med Mini Cooper privatleasing
Privatleasing betyder i korthet att du hyr en bil från ett leasingföretag för en längre period. Det finns flera fördelar med att leasa en bil. Först och främst så har du de rent ekonomiska. När du köper en bil så måste du oftast ta ett billån. Detta lån kräver att du lägger en del av dina egna pengar i form av en kontantinsats. Denna insats brukar ligga på cirka 20 % av lånebeloppet, vilket kan bli en hel del för en ny och modern bil. Genom att leasa en Mini Cooper slipper du inte bara att ta ett billån, du slipper även lägga en kontantinsats. Istället så äger MINI Financial Services bilen och hyr ut den till dig.

När du leasar en bil så betalar du samma summa varje månad för bilen. Då ingår även fri service under hela leasingperioden. Det finns dock saker som inte ingår i månadskostnaden som exempelvis:

Försäkring
Reparation

Du har dock möjlighet att lägga till försäkring när du väljer att leasa bilen. Mini erbjuder sin MINI Originalförsäkring som ger dig en fast premie under hela perioden.

Om du vill kunna köra en ny och modern bil utan att behöva ta ett lån och dessutom till en vettig kostnad så är Mini Cooper privatleasing ett utmärkt alternativ. Kostnaden är baserad på vilken modell du väljer och om du vill ha någon extra utrustning.
Fördelar och nackdelar med Mini Cooper privatleasing
Först och främst så har du endast ett alternativ när det kommer till leasingperioden, nämligen 36 månader. Det är inte nödvändigtvis en nackdel, vill du kunna köra en ny bil och sedan byta ut den inom en skälig tid så är tre år en bra period. Avtalet går att lösa i förtid mot en kostnad, något som inte alla leasingföretag erbjuder. Du kan även överlåta avtalet till en ny kund så länge Mini Cooper godkänner den nya kunden.

Du väljer själv vilken körsträcka du vill ha per år. Körsträckan påverkar leasingkostnaden, ju längre körsträcka desto högre kostnad. Om du märker att du valt för kort körsträcka så kan du alltid kontakta Mini för att justera avtalet. Det är viktigt att göra detta i tid eftersom extramil kan bli en dyr historia. Avgiften för extramil är 12,50 kronor.

När du väl har njutit av din Mini Cooper i 36 månader så är det dags att lämna tillbaka den. Då genomförs en besiktning och företaget bedömer om bilen har normalt eller onormalt slitage. Så länge du tar hand om bilen så kommer du inte att ha några problem. Därefter kan du med fördel leasa en ny bil eller kanske till och med byta till en annan Mini Cooper modell.

Tillgänlig i dessa biltyper

Populära modeller just nu

Clubman
Mini
Clubman
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin, Diesel
Pris från: 2.945 Kr/Mån
Mer info
Countryman
Mini
Countryman
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin, Diesel
Pris från: 2.645 Kr/Mån
Mer info
5-Dörrars
Mini
5-Dörrars
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin, Diesel
Pris från: 2.095 Kr/Mån
Mer info
3-Dörrars
Mini
3-Dörrars
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin, Diesel
Pris från: 1.995 Kr/Mån
Mer info
Cabrio
Mini
Cabrio
Växellåda: Automat
Bränsle: Bensin, Diesel
Leasingpris saknas
Mer info
Steps
  • 1. Hitta din nya drömbil

    Sök enkelt bland över 300 bilmodeller och hitta din nya drömbil redan idag.

  • 2. Skicka Intresseförfrågan

    Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka intresseförfrågan direkt till återförsäljaren.

  • 3. Få flera erbjudanden

    Få förslag på prisvärda privatleasings-erbjudanden. Jämför och välj helt gratis.

Samarbete?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya samarbetspartners. Lämna din kontaktinfo här så hör vi av oss inom kort!

* Obligatoriska fält

Tack för din intresseförfrågan!

Vad kul du är intresserad av att samarbeta med oss på Bilon.se! Vi återkommer inom 48h.

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng

Intresseanmälan

Bilon samarbetar med återförsäljare över hela Sverige. Fyll i din kontaktinfo så återkommer vi inom kort med skräddarsydda privatleasingerbjudaden för din valda bilmodell!

* Obligatoriska fält


Tack!

Tack för din intresseanmälan. Våra partners återkommer till dig inom en vecka med de privatleasingerbjudanden som matchar dina val bäst!

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng