Minibuss

Filter - BILTYP - BILMÄRKE - VÄXELLÅDA - BRÄNSLE
Rensa alla filter

minibuss Privatleasing

Minibussar är precis som namnet antyder en mindre buss. När det gäller privatleasing av minibuss finns det idag en handfull bilar att välja mellan. Dessa bilar har åtminstone tre sätesrader och rymmer oftast upp till nio personer, vilket är gränsen för hur många du får köra med ett B-körkort. Dessa typer av bilar har nästan alltid en karossform som är högre än både sedan och kombi. Många gånger så benämns en minibuss även som familjebuss eller den engelska förkortningen MPV, vilket står för Multi Purpose Vehicle.

När du behöver få plats med många

Minibussar passar perfekt när du behöver mer utrymme. Det kan handla om att du behöver fler än fem sittplatser eller att du behöver transportera mer bagage än vad som får plats i en vanlig bil. Vid privatleasing av en minibuss får du all den plats du behöver, plus att du oftast kan anpassa dagens moderna minibussar när det kommer till säten och bagageutrymmet.

Olika alternativ

När det kommer till att privatleasa en minibuss så har du inte lika många valmöjligheter jämfört med vanliga bilar. Det beror helt enkelt på att det inte finns en lika stor efterfrågan, oftast så hyrs minibussen för att endast användas under de dagarna då bussen behövs. Ett exempel på vad det kan kosta att leasa en minibuss kommer från Leaseplan. Det är en Volkswagen Caravelle med åtta säten och en dieselmotor. Den kostar cirka 8 300 kronor i månaden och har en leasingperiod på fyra år istället för tre år.

Samarbete?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya samarbetspartners. Lämna din kontaktinfo här så hör vi av oss inom kort!

* Obligatoriska fält

Tack för din intresseförfrågan!

Vad kul du är intresserad av att samarbeta med oss på Bilon.se! Vi återkommer inom 48h.

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng

Intresseanmälan

Bilon samarbetar med återförsäljare över hela Sverige. Fyll i din kontaktinfo så återkommer vi inom kort med skräddarsydda privatleasingerbjudaden för din valda bilmodell!

* Obligatoriska fält


Tack!

Tack för din intresseanmälan. Våra partners återkommer till dig inom en vecka med de privatleasingerbjudanden som matchar dina val bäst!

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng