Mitsubishi Privatleasing

Från 2.790 Kr/Mån

Mitsubishi

Nu kan du köra en sprillans ny Mitsubishi utan att behöva ta ett dyrt banklån med en stor kontantinsats. Hur? Genom Mitsubishi Privatleasing såklart! Företaget erbjuder bland annat 36 månaders privatleasing av den populära bilmodellen Mitsubshi ASX. Det behövs ingen kontantinsats plus att det ingår både vägassistans och service i leasingavtalet. Vill du köra en modern bil med ett flertal bekvämligheter så ska du verkligen satsa på ett erbjudande från Mitsubishi, smidig, enkel och trygg privatleasing med ett av Sveriges mest populära bilmärken.

Enklare att äga bil genom Mitsubishi privatleasing

Det är lätt att förstå varför fler och fler personer väljer privatleasing. Allt som har med bilägande att göra blir helt enkelt mycket lättare. Mitsubishi erbjuder privatleasing av bilmodellen Mitsubishi ASX under 36 månader. Du betalar samma fasta avgift varje månad. I avgiften ingår service, vägassistans och nybilsgaranti. Du får köra upp till 4 500 mil med bilen. Det innebär att det alltid är bra om du har koll på hur många mil du kör varje månad. Privatleasing hos Mitsubishi kostar cirka 2 700 kronor i månaden eller mer beroende på extra utrustning och tillval.

Mitsubishi ASX – en modern bil som har allt du behöver

Mitsubishi ASX är en bil som är full med smarta funktioner. Du får bland annat tillgång till en handsfree som du kontrollerar med ratten. Koppla upp din mobil med Bluetooth så kan du prata med bägge händerna på styret utan att du tappar fokus. Just denna modell har även en pekskärm i instrumentpanelen. Den kan du använda för att navigera med hjälp av kartor eller dylikt. ASX har även ett 4WD-system som du enkelt kan kontrollera med hjälp av en knapp. Välj mellan olika körprogram för att enkelt klara av alla utmaningar som du stöter på när du kör.

Med Mitsubishi ASX kör du inte bara bekvämt, du kör även säkert. Denna bilmodell fick hela fem stjärnor av EuroNCAPs krocktest. Bilen har dessutom både en stabilitetskontroll och ett antispinnsystem som hjälper dig om något skulle hända

Fördelar och nackdelar med att leasa bil från Mitsubishi

Även om Mitsubishi ASX är en utmärkt bil som passar de flesta så täcker den inte alla typer av krav och behov. I skrivande stund så erbjuder företaget bara en bil för privatleasing. 2 700 kronor i månaden är ett bra pris när det kommer till privatleasing men då gäller det att komma ihåg att det finns saker som inte ingår i priset. I det här fallet så ingår inte:

 • Försäkring
 • Fordonsskatt
 • Slitagedelar
 • Drivmedel

Vissa företag inkluderar dessa på olika sätt i sina erbjudanden. Det är alltid bra att kolla igenom avtalet för att se vad som ingår och inte ingår.

När du leasar från Mitsubishi så får du även en bra skötselguide som går igenom vad som gäller när det kommer till just skötseln av bilen. Här står det bland annat om vad som anses vara normalt och onormalt slitage. När leasingperioden är över så återlämnas bilen och den får då genomgå en besiktning. Så länge du håller dig till skötselguiden så kommer du högst sannolikt att klara dig utan problem genom bilkontrollen.

Tillgänlig i dessa biltyper

Populära modeller just nu

ASX Plus
Mitsubishi
ASX Plus
Växellåda: Manuell
Bränsle: Bensin
Pris från: 2.790 Kr/Mån
Mer info
Space Star
Mitsubishi
Space Star
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin
Leasingpris saknas
Mer info
Outlander Hybrid
Mitsubishi
Outlander Hybrid
Växellåda: Automat
Bränsle: Bensin
Leasingpris saknas
Mer info
Pajero
Mitsubishi
Pajero
Växellåda: Automat
Bränsle: Diesel
Leasingpris saknas
Mer info
L200
Mitsubishi
L200
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Diesel
Leasingpris saknas
Mer info
I-Miev
Mitsubishi
I-Miev
Växellåda: Automat
Bränsle: El
Leasingpris saknas
Mer info
Outlander
Mitsubishi
Outlander
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin
Pris från: 4.157 Kr/Mån
Mer info
Steps
 • 1. Hitta din nya drömbil

  Sök enkelt bland över 300 bilmodeller och hitta din nya drömbil redan idag.

 • 2. Skicka Intresseförfrågan

  Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka intresseförfrågan direkt till återförsäljaren.

 • 3. Få flera erbjudanden

  Få förslag på prisvärda privatleasings-erbjudanden. Jämför och välj helt gratis.

Samarbete?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya samarbetspartners. Lämna din kontaktinfo här så hör vi av oss inom kort!

* Obligatoriska fält

Tack för din intresseförfrågan!

Vad kul du är intresserad av att samarbeta med oss på Bilon.se! Vi återkommer inom 48h.

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng

Intresseanmälan

Bilon samarbetar med återförsäljare över hela Sverige. Fyll i din kontaktinfo så återkommer vi inom kort med skräddarsydda privatleasingerbjudaden för din valda bilmodell!

* Obligatoriska fält


Tack!

Tack för din intresseanmälan. Våra partners återkommer till dig inom en vecka med de privatleasingerbjudanden som matchar dina val bäst!

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng