Om Bilon

Att leasa bil kan inte bli enklare

Privatleasing innebär att du hyr en bil, vanligtvis två eller tre år, konceptet blir mer och mer populärt och snart har alla bilvarumärken ett erbjudande. Det ökande utbudet gör det också svårare att få en bra översikt över vilka erbjudanden, bilmodeller och varumärken som finns tillgängliga för privatleasing.

Alla leasingbilar på ett och samma ställe

När vi i teamet bakom Bilon bestämde oss för att privatleasa stötte vi ganska snabbt på det här problemet, vi surfade runt på ett stort antal webbplatser för att försöka jämföra bilmodeller, pris och utrustning, i jakten på den perfekta leasingbilen. Vi hittade till slut vår bil men processen dit kändes onödigt tidskrävande och vi frågade oss själva varför ingen har samlat utbudet av leasingbilar på ett och samma ställe. Särskilt med tanke på den starka privatleasingtrend som råder just nu i bilbranschen, där hela 25% av nybilsregistreringarna beräknas vara privatleasing 2016. Att jämföra med 2015 och 2014 då andelen var 17 % respektive 12 %.

Bilon.se – Välj bland över 300 privatleasingBilar

Ganska snabbt insåg vi att det inte bara var vi som saknade en tjänst som jämför hela Sveriges privatleasingutbud. Med detta som bakgrund föddes idéen till Bilon.se, här har vi nu samlat över 300 olika bilmodeller som finns tillgängliga för privatleasing i Sverige. Du kan enkelt söka och sortera efter en rad olika kriterier för att hitta den leasingbil som matchar dina behov bäst, sortera efter biltyp, bilmärke, växellåda, bränsle och pris.

När du hittat din bil kan du skicka in en intresseanmälan som går direkt till de återförsäljare som vi samarbetar med, som inom kort återkommer med skräddarsydda privatleasingerbjudanden för dina valda bilmodell.

Vid övriga frågor når du oss enklast på bilonleasing@gmail.com

Steps
  • 1. Hitta din nya drömbil

    Sök enkelt bland över 300 bilmodeller och hitta din nya drömbil redan idag.

  • 2. Skicka Intresseförfrågan

    Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka intresseförfrågan direkt till återförsäljaren.

  • 3. Få flera erbjudanden

    Få förslag på prisvärda privatleasings-erbjudanden. Jämför och välj helt gratis.

Samarbete?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya samarbetspartners. Lämna din kontaktinfo här så hör vi av oss inom kort!

* Obligatoriska fält

Tack för din intresseförfrågan!

Vad kul du är intresserad av att samarbeta med oss på Bilon.se! Vi återkommer inom 48h.

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng