Passat privatleasing

Årets bil 2015

Passat är en populär modell från det tyska företaget Volkswagen. Sedan den introduceras på marknaden år 1974 har den genomgått flera förändringar och förbättringar. De senaste modellerna, Passat Typ B7 och Passat CC, är framförallt uppskattade på grund av sin bekvämlighet och körvänlighet. Passat har bland annat vunnit utmärkelser som Årets Bil 2015. Nu är det lättare än någonsin att köra sin egna Passat tack vare Passat privatleasing.

Klicka här för att se Volkswagens privatleasingutbud av Passat

Passat privatleasing – 12 till 36 månader

Att privatleasa en Passat istället för att köpa och äga den själv blir mer och mer populärt. En stor anledning till detta är enkelheten. För att kunna köpa bilen behöver du först ta ett billån samt betala kontantinsatsen. När du privatleasar en Passat behöver du varken ta ett lån eller betala någon kontantinsats. Volkswagen gör det helt enkelt lättare för dig att snabbt få tillgång till en modern Passat av högsta klass.

Vid privatleasing av Passat så kan du välja en tidsperiod mellan 12 till 36 månader. Din månadskostnad är bland annat baserad på vilken Passat du väljer, hur många körmil per år du vill ha och eventuella tillval du gör. Privatleasing av Passat Sportscombi kostar exempelvis cirka 1 700 kronor vid ett 36 månaders leasingavtal. Detta pris kan dock ha lokala skillnader mellan återförsäljare.

Fördelar och nackdelar med Passat privatleasing

Genom Passat har Volkswagen verkligen lyckats väl när det kommer till designen, både utvändigt och invändigt. Interiören är elegant och det finns gott om utrymme för en stor familj att ta sig omkring på ett bekvämt sätt. De nyare modellerna har dessutom en stor skärm som på ett smart sätt kan hjälpa dig när du kör. Passat TDI 150 DSG har exempelvis en sådan skärm och den har fått bra betyg på tester och recensioner. Vill du ha en säker bil med smart och snygg design som dessutom är komfortabel och rolig att köra så är Passat privatleasing något för dig.

Viktigt att tänka på är att det inte ingår försäkring eller service i grundavtalet vid Passat privatleasing. Dessa kan du dock välja om du vill att de ska ingå i leasingkontraktet. Förutom försäkring och service så finns det även andra tillval du kan göra, som exempelvis tillåtelse att använda dragkroken.

En nackdel när du ska privatleasa en Passat är att du måste gå genom en av deras återförsäljare. Det innebär att priserna och utbudet inte helt stämmer utan beror på vad dina lokala återförsäljare erbjuder. När du ska leasa en bil genom hemsidan så leder den dig till att så småningom ta kontakt eller bli kontaktad av en återförsäljare.

Det är dock inga stora prisskillnader det handlar om. Ibland kan du till och med hitta bättre priser eftersom de lokala återförsäljarna kanske har egna erbjudanden och kampanjer. Det är alltid bra att tänka på att vårda din Passat vid privatleasing eftersom det genomförs en kontroll när leasingperioden är slut. Läs mer om vad som förväntas av dig när det kommer till skötsel och vård på Volkswagens egen skötselguide.

Klicka här för att se Volkswagens privatleasingutbud av Passat

Steps
 • 1. Hitta din nya drömbil

  Sök enkelt bland över 300 bilmodeller och hitta din nya drömbil redan idag.

 • 2. Skicka Intresseförfrågan

  Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka intresseförfrågan direkt till återförsäljaren.

 • 3. Få flera erbjudanden

  Få förslag på prisvärda privatleasings-erbjudanden. Jämför och välj helt gratis.

Varför privatleasing?

 • Bekvämt bilägande
 • Fast låg kostnad
 • Inga onödiga avgifter

Om du privatleasar din bil slipper du kontantinsatsen och du behöver inte själv stå för risken med andrahandsvärdet. Du betalar en fast låg månadskostnad och du slipper onödiga utgifter eftersom reparationer och servicekostnader ingår.

Samarbete?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya samarbetspartners. Lämna din kontaktinfo här så hör vi av oss inom kort!

* Obligatoriska fält

Tack för din intresseförfrågan!

Vad kul du är intresserad av att samarbeta med oss på Bilon.se! Vi återkommer inom 48h.

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng