Peugeot Privatleasing

Från 1.399 Kr/Mån

Peugeot

Det franska bilmärket Peugeot är ett av de ledande företagen i den globala bilmarknaden. De har bedrivit sin verksamhet i mer än 200 år och de har utvecklat och tillverkat mängder av prisbelönta och prisvärda bilar. Nu är det lättare än någonsin att köra en helt ny och modern bil från det franska företaget tack vare Peugeot privatleasing.

Peugeot är en av Europas största biltillverkare med och hyr ut den bilmodell du vill ha för mellan 1 399 till 3 049 kronor i månaden. Du får en helt ny bil utan bekymmer, det är bara att tanka och köra!

Ett enklare sätt att få köra en helt ny bil

Att privatleasa en bil innebär att du hyr bilen under längre tid. Peugeot låter dig välja mellan 12 till 36 månaders leasingperiod. Du bestämmer även själv körsträckan och om du vill ha någon eventuell extra utrustning. När du privatleasar en bil från Peugeot så har du möjlighet att välja mellan 10 olika modeller, nämligen:

 • 108 ACTIVE PureTech
 • 208 COOL PureTech 68
 • 208 ACTIVE PureTech 82
 • Nya 2008 ACTIVE PureTech 82
 • 308 SW ACTIVE PureTech 110
 • 308 5D ACTIVE PureTech 130 AUT/110
 • 3008 ACTIVE PureTech 130
 • 508 SW ACTIVE BlueHDi 120
 • 5008 ACTIVE PureTech 130
 • Partner Tepee BlueHDi 100

Din månadskostnad baseras på avtalets längd, vilken bilmodell du väljer, extra utrustning samt hur lång körsträcka du vill ha.

Fördelar och nackdelar med Peugeot privatleasing

Det finns flera fördelar med att leasa en bil från Peugeot. Deras erbjudande för privatleasing är bland de lägre på marknaden och du har dessutom ett stort antal olika bilmodeller att välja mellan. Oavsett om du letar efter en liten bensinsnål citybil eller en stor och kraftfull combi så kan du hitta det hos en Peugeot återförsäljare. Många av bilmodellerna har dessutom vunnit flera pris och utmärkelser, som exempelvis Peugeot 308 SW ACTIVE PureTech 110. Den fick pris för årets motor 2015-2016 i sin kategori och har dessutom en inredning som går att anpassa för extra bagageutrymme. Just den här modellen kostar cirka 2 399 kronor i månaden att privatleasa.

När du besöker Peugeots hemsida för privatleasing så finns det flera bra erbjudanden att hitta. Det gäller dock att tänka på att du inte kan leasa direkt genom hemsidan utan att du måste gå genom en av deras återförsäljare. Du kan enkelt hitta närmsta återförsäljare genom att använda dig av deras återförsäljarkarta. Det finns inga självklara nackdelar när det kommer till Peugeot privatleasing.

Något som alltid är viktigt att ha i åtanke är den obligatoriska bilkontrollen som utförs när du lämnar tillbaka bilen. Just denna besiktning kan ge en extra kostnad om besiktningsmännen bedömer att bilen har onormalt slitage. Peugeot har en lång och detaljerad guide som beskriver vad som anses vara normala och onormala slitningar. Ett tips är att kolla igenom inspektionsguiden för att undvika de kostnader som kan dyka upp. Här står det även vad företaget förväntar sig från dig som leasar bilen, som exempelvis att du regelbundet utför service och att bilen ska vara ren tvättad och fin vid återlämnandet. Så länge du tar hand om bilen så finns det inget som hindrar dig från att njuta av körupplevelsen under flera år med en helt ny Peugeot av högsta klass.

Populära modeller just nu

508 SW
Peugeot
508 SW
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin, Diesel
Pris från: 3.049 Kr/Mån
Mer info
3008
Peugeot
3008
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin, Diesel
Pris från: 2.599 Kr/Mån
Mer info
308 5D
Peugeot
308 5D
Växellåda: Manuell
Bränsle: Bensin
Pris från: 2.099 Kr/Mån
Mer info
308 SW
Peugeot
308 SW
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin, Diesel
Pris från: 2.149 Kr/Mån
Mer info
2008
Peugeot
2008
Växellåda: Manuell
Bränsle: Bensin, Diesel
Pris från: 1.899 Kr/Mån
Mer info
208
Peugeot
208
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin
Pris från: 1.449 Kr/Mån
Mer info
108
Peugeot
108
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin
Pris från: 1.399 Kr/Mån
Mer info
4008
Peugeot
4008
Växellåda: Manuell
Bränsle: Diesel
Leasingpris saknas
Mer info
Steps
 • 1. Hitta din nya drömbil

  Sök enkelt bland över 300 bilmodeller och hitta din nya drömbil redan idag.

 • 2. Skicka Intresseförfrågan

  Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka intresseförfrågan direkt till återförsäljaren.

 • 3. Få flera erbjudanden

  Få förslag på prisvärda privatleasings-erbjudanden. Jämför och välj helt gratis.

Samarbete?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya samarbetspartners. Lämna din kontaktinfo här så hör vi av oss inom kort!

* Obligatoriska fält

Tack för din intresseförfrågan!

Vad kul du är intresserad av att samarbeta med oss på Bilon.se! Vi återkommer inom 48h.

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng

Intresseanmälan

Bilon samarbetar med återförsäljare över hela Sverige. Fyll i din kontaktinfo så återkommer vi inom kort med skräddarsydda privatleasingerbjudaden för din valda bilmodell!

* Obligatoriska fält


Tack!

Tack för din intresseanmälan. Våra partners återkommer till dig inom en vecka med de privatleasingerbjudanden som matchar dina val bäst!

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng