Porsche Privatleasing

Från 10.393 Kr/Mån

Porsche

Den tyska biltillverkaren Porsche är väl kända över hela världen för sina högpresterande sportbilar. Drömmer du om att få köra en egen Porsche så är det fullt möjligt att göra det idag utan att behöva ta ett dyrt lån. Tack vare Porsche privatleasing kan du hyra en bil från företaget, antingen under 24 eller 36 månader, till en fast månadskostnad med flera förmåner. Månadskostnaden beror även på modell och bestämd körsträcka.

 

Porsche privatleasing genom Porsche Center

Biltillverkaren erbjuder privatleasing av sina bilar genom sina olika Porsche Center. Dessa finns i flera storstäder runt om i landet, bland annat i:

 

Göteborg 

Borås

Malmö

Stockholm 

 

Dessa återförsäljare har olika erbjudanden. Hos Porsche Center i Stockholm kan du exempelvis hitta privatleasing av Porsche Cayenne. Det är en större fyrhjulsdriven bil, SUV-modell, som kommer utrustad med en hel del. Bland annat så har den backkamera med parkassistans både fram och bak, Power Steering plus och mycket mer. Månadskostnaden för att privatleasa en Porsche Cayenne är 13 995 kronor och avtalet har en löptid på 36 månader. Då ingår tre års fri service, garanterat restvärde samt en körsträcka på 2000 mil per år. Du kan även lägga till Porsches egen försäkring om du vill, något som dock höjer månadskostnaden. Det tillkommer även administrationsavgifter och uppläggningsavgift. Du hittar mer information om erbjudandet på hemsidan för Porsche Center i Stockholm. Där hittar du även en fullständig lista på vad som ingår när du privatleasar en Porsche Cayenne från ett Porsche Center.

 

Porsche Macan – en prisvärd SUV

 

En annan bilmodell som du kan privatleasa är Porsche Macan. Det är en kompakt SUV med de snabba sportbilsegenskaperna som Porsche är så kända för. Just denna bilmodell har en stark motor på hela 252 hästkrafter. Du når 100 kilometer i timmen på 6,7 sekunder. Precis som Porsche Cayenne så ingår det en hel del utrustning när du privatleasar Porsche Macan. Bland annat färddator med färgdisplay, klimatanläggning med partikelfilter och mycket mer. Månadskostnaden för privatleasing av Porsche Macan ligger på 7 995 kronor i månaden. Avtalet ligger på 36 månader, en körsträcka på 6 000 mil (2 000 mil per år), rörlig ränta och garanterat restvärde. Även till detta erbjudande tillkommer uppläggningsavgift och administrationsavgift. Det är en utmärkt bil som får bra recensioner från flera håll. Den fick bland annat full pott av engelska Auto Express. Bilmodellen finns även att hitta hos Posche Center i Stockholm för 6 995 kronor i månaden. Då gäller dock andra villkor, bland annat 50 000 kronor i kontantinsats och en körsträcka på 1 500 mil per år. Löptiden är densamma, 36 månader.

 

Privatleasing av en sportbil

De flesta som är intresserade av en Porsche är intresserade av deras sportbilar. Det är dock återförsäljarna själva som bestämmer vilka bilar de ska erbjuda med finansieringsalternativet privatleasing. Du kan alltid ta kontakt med de olika återförsäljarna och höra dig för. Ibland har de erbjudanden som inte står listade på hemsidorna.

Tillgänlig i dessa biltyper

Populära modeller just nu

Cayenne
Porsche
Cayenne
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin, Diesel
Pris från: 10.393 Kr/Mån
Mer info
Macan
Porsche
Macan
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin, Diesel
Leasingpris saknas
Mer info
Panamera
Porsche
Panamera
Växellåda: Automat
Bränsle: Bensin
Leasingpris saknas
Mer info
911
Porsche
911
Växellåda: Manuell
Bränsle: Bensin
Leasingpris saknas
Mer info
718
Porsche
718
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin
Leasingpris saknas
Mer info
Steps
  • 1. Hitta din nya drömbil

    Sök enkelt bland över 300 bilmodeller och hitta din nya drömbil redan idag.

  • 2. Skicka Intresseförfrågan

    Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka intresseförfrågan direkt till återförsäljaren.

  • 3. Få flera erbjudanden

    Få förslag på prisvärda privatleasings-erbjudanden. Jämför och välj helt gratis.

Samarbete?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya samarbetspartners. Lämna din kontaktinfo här så hör vi av oss inom kort!

* Obligatoriska fält

Tack för din intresseförfrågan!

Vad kul du är intresserad av att samarbeta med oss på Bilon.se! Vi återkommer inom 48h.

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng

Intresseanmälan

Bilon samarbetar med återförsäljare över hela Sverige. Fyll i din kontaktinfo så återkommer vi inom kort med skräddarsydda privatleasingerbjudaden för din valda bilmodell!

* Obligatoriska fält


Tack!

Tack för din intresseanmälan. Våra partners återkommer till dig inom en vecka med de privatleasingerbjudanden som matchar dina val bäst!

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng