Sedan

Filter - BILTYP - BILMÄRKE - VÄXELLÅDA - BRÄNSLE
Rensa alla filter

Sedan privatleasing

En sedan-bil är en bil med en täckt karossform som oftast har utrymme för fyra eller fem personer. En sedan kännetecknas av att den bakre delen av bilen, där bagageutrymmet oftast finns, är lägre och separat. Det finns flera varianter som också går under namnet sedan men skillnaderna är oftast mindre och estetiska. Många av bilarna i klasserna storbil och mellanklass har karossformen sedan men det bli mer och mer populärt med större karossformer. Om du vill ha en ny snygg bil så är privatleasing av en sedan ett utmärkt alternativ.

Klassisk design och ett vackert utseende

Karossformen sedan är den klassiska formen som många förknippar bilar med, även om de andra formerna är minst lika populära. Många som väljer att privatleasa en sedan gör det mest på grund av att de gillar det karaktäristiska utseendet. Många sportbilar och lyxbilar har karossformen sedan. Även om kombi och andra typer av bilar har lite större bagageutrymme så har oftast en sedan-bil mer än tillräckligt för att klara av ett normalbehov. Vill du leasa en bil med ett attraktivt utseende så är det en sedan du ska satsa på.

Olika sedan-modeller

En populär sedan för privatleasing är Mazda3, en sportig bil med väldigt bra köregenskaper och låg bränsleförbrukning. En Mazda3 sedan med motorn 2.0 120 hk Core kostar cirka 2 900 kronor i månaden att leasa, inklusive service. Om du vill lyxa till det med en ovanligare bil så kan du alltid satsa på en Tesla Model S. Det är en unik elbil som har lyckats få det högsta säkerhetsbetyget någonsin. Var dock beredd på att månadskostnaden kan hamna ganska högt, i vissa fall upp till 10 000 kronor i månaden.

Samarbete?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya samarbetspartners. Lämna din kontaktinfo här så hör vi av oss inom kort!

* Obligatoriska fält

Tack för din intresseförfrågan!

Vad kul du är intresserad av att samarbeta med oss på Bilon.se! Vi återkommer inom 48h.

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng

Intresseanmälan

Bilon samarbetar med återförsäljare över hela Sverige. Fyll i din kontaktinfo så återkommer vi inom kort med skräddarsydda privatleasingerbjudaden för din valda bilmodell!

* Obligatoriska fält


Tack!

Tack för din intresseanmälan. Våra partners återkommer till dig inom en vecka med de privatleasingerbjudanden som matchar dina val bäst!

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng