Småbil

Filter - BILTYP - BILMÄRKE - VÄXELLÅDA - BRÄNSLE
Rensa alla filter

Småbil privatleasing

En småbil är en mindre bil som oftast används vid stadskörning eller körning i tätortsområden. Precis som namnet antyder så är bilarna små men de är fortfarande större än de renodlade stadsbilarna. Motorn på en småbil är tillräckligt stark för att kunna användas även på motorvägen utan att det känns obekvämt. Många väljer att privatleasa en småbil eftersom de har en bra balans mellan storlek och styrka. Bilen är tillräckligt liten för att det ska vara enkelt att parkera och manövrera i små ytor men samtidigt stor nog att få plats med en hel del bagage och fem passagerare.

För dig som inte kör ofta och länge

Eftersom en liten bil oftast används för att ta sig fram över kortare till medellånga sträckor så passar en småbil perfekt för privatleasing. När du leasar en bil så baserar företaget din månadskostnad på flera faktorer, bland annat hur mycket du kommer att använda bilen under ett år. Om bilen inte används alltför mycket så kan du komma undan med en lägre avtalad körsträcka och på så sätt spara in lite pengar. Om du vill ha en stark, smidig och nätt bil som du inte använder alltför mycket så är en småbil perfekt för privatleasing.

Populäraste småbilen under 2015

En av de mest populära småbilsmodellerna under 2015 var Skoda Fabia. Den går att hitta hos flera olika leasingföretag, ofta till bra månadskostnad. Bilen fick fem stjärnor i Euro NCAP 2014 och har både trötthetsvarnare och kollisionsvarningssystem. Många leasingföretag använder bilen för att locka till sig kunder, vilket innebär att du kan hitta leasingerbjudanden för mellan 1 700 kr i månaden till 3 000 kr i månaden, beroende på utrustning och företag.

Samarbete?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya samarbetspartners. Lämna din kontaktinfo här så hör vi av oss inom kort!

* Obligatoriska fält

Tack för din intresseförfrågan!

Vad kul du är intresserad av att samarbeta med oss på Bilon.se! Vi återkommer inom 48h.

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng

Intresseanmälan

Bilon samarbetar med återförsäljare över hela Sverige. Fyll i din kontaktinfo så återkommer vi inom kort med skräddarsydda privatleasingerbjudaden för din valda bilmodell!

* Obligatoriska fält


Tack!

Tack för din intresseanmälan. Våra partners återkommer till dig inom en vecka med de privatleasingerbjudanden som matchar dina val bäst!

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng