Subaru Privatleasing

Från 2.395 Kr/Mån

Subaru

Subaru är ett japanskt företag vars bilar ofta har ett annorlunda och sportigare utseende med starka motorer. Är du sugen på att unna dig en bil av högsta kvalitet så är Subaru privatleasing perfekt för dig. Genom att leasa bilen behöver du inte ta ett dyrt billån med en hög kontantinsats, du betalar helt enkelt en fast månadskostnad och får dessutom flera andra förmåner. Subaru privatleasing ger dig bland annat gratis service under hela perioden, upp till 36 månaders prisvärd och 4-hjulsdriven leasing samt 4 500 mils körsträcka utan extra avgifter.

Unna dig Subaru privatleasing

Det krävs inte mycket för att kunna köra en bekväm och kraftfull Subaru. Eftersom du hyr bilen behöver du inte ta ett lån eller dylikt. Så länge din ekonomi är ordnad och kreditkontrollen som utförs ser bra ut så finns det inget som hindrar dig från att få tillgång till en bil av högsta kvalitet. Genom Subaru privatleasing kan du ta del av bilmodeller som exempelvis:

 • Levorg GT
 • Outback 2,5L
 • Outback 2.0D
 • Forester 2.0X
 • Subaru XV 1.6L
 • Impreza

Dessa kan du anpassa utefter dina egna krav och behov genom att välja eventuell extra utrustning. Du kan även välja att låta försäkringen ingå i månadskostnaden. Bland tillvalen ingår även:

 • Olika paket med utrustning
 • Olika utseenden eller färger
 • Motorvärmare
 • Möjlighet att använda dragkroken
 • Val av diesel- eller bensinmotor

Månadskostnaden för privatleasing hos Subaru baseras på vilken bilmodell du väljer samt vilka tillval du vill göra. Den kan hamna på mellan 2 395 till 3 995 kronor i månaden.

Fördelar och nackdelar med Subaru privatleasing

Att leasa en bil har många fördelar och nackdelar. Den främsta ekonomiska fördelen är att du slipper kontantinsatsen och billånet. I gengäld så är det inte du som äger bilen, något som för många till och med är en fördel. Detta förenklar bilägandet en hel del. Du slipper bland annat tänka på andrahandsvärdet och att behöva styra upp en eventuell försäljning när du vill ha en ny bil. Med Subaru privatleasing så lämnar du helt enkelt in bilen när perioden är slut. Därefter kan du lika enkelt leasa en ny bilmodell om du skulle vilja det.

Eftersom du inte äger bilen så måste du dock tänka på vad du får och inte får göra. För att exempelvis kunna använda dragkroken måste du ange detta som tillval i avtalet. Du måste även höra dig för vad som gäller om du vill kunna använda bilen utanför landet eller om du vill kunna köra omkring ett husdjur i bilen.

Något som många blir lite stressade över är körsträckan. Om du kör mer än vad du har avtalat för så tillkommer en extra kostnad baserad på de extra mil du kört. Håll koll på hur mycket du kör per månad så kan du snabbt ta reda på om du behöver avtala om en längre körsträcka eller om du klarar dig. När bilen återlämnas så kontrolleras den också. Så länge du sköter om din bil så behöver du inte heller oroa dig för någon extra kostnad i samband med besiktningen.

Tillgänlig i dessa biltyper

Populära modeller just nu

BRZ
Subaru
BRZ
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin
Leasingpris saknas
Mer info
WRX STI
Subaru
WRX STI
Växellåda: Manuell
Bränsle: Bensin
Leasingpris saknas
Mer info
Impreza
Subaru
Impreza
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin
Pris från: 2.395 Kr/Mån
Mer info
XV
Subaru
XV
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin, Diesel
Pris från: 2.595 Kr/Mån
Mer info
Outback
Subaru
Outback
Växellåda: Manuell
Bränsle: Bensin, Diesel
Pris från: 4.285 Kr/Mån
Mer info
Levorg GT
Subaru
Levorg GT
Växellåda: Manuell
Bränsle: Bensin
Pris från: 3.785 Kr/Mån
Mer info
Forester
Subaru
Forester
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin, Diesel
Pris från: 3.585 Kr/Mån
Mer info
Steps
 • 1. Hitta din nya drömbil

  Sök enkelt bland över 300 bilmodeller och hitta din nya drömbil redan idag.

 • 2. Skicka Intresseförfrågan

  Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka intresseförfrågan direkt till återförsäljaren.

 • 3. Få flera erbjudanden

  Få förslag på prisvärda privatleasings-erbjudanden. Jämför och välj helt gratis.

Samarbete?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya samarbetspartners. Lämna din kontaktinfo här så hör vi av oss inom kort!

* Obligatoriska fält

Tack för din intresseförfrågan!

Vad kul du är intresserad av att samarbeta med oss på Bilon.se! Vi återkommer inom 48h.

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng

Intresseanmälan

Bilon samarbetar med återförsäljare över hela Sverige. Fyll i din kontaktinfo så återkommer vi inom kort med skräddarsydda privatleasingerbjudaden för din valda bilmodell!

* Obligatoriska fält


Tack!

Tack för din intresseanmälan. Våra partners återkommer till dig inom en vecka med de privatleasingerbjudanden som matchar dina val bäst!

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng