SUV

Filter - BILTYP - BILMÄRKE - VÄXELLÅDA - BRÄNSLE
Rensa alla filter

SUV privatleasing

En SUV är en oftast större bil som även kallas för stadsjeep. SUV står för sport utility vehicle och det som kännetecknar dessa modeller är att de oftast är stora, både till höjd, längd och bredd, samt att bilarna har en förmåga att ta sig fram vart som helst. Bilarna är populära att använda på landsbygden eller när det finns ett behov av att köra i svår terräng. Det är något speciellt med att köra dessa bilar. De har ofta hög bränsleåtgång men fungerar däremot att använda nästan vart som helst och har oftast även fyrhjulsdrift. Dessutom drar de nästan alltid alla blickar till sig. Har du speciella behov och vill du prova på en speciell bil med en hel del kraft under huven så ska du satsa på att privatleasa en SUV.

Funktion, design och kraft

Många förknippar SUV-modellen med Hummer, ett amerikanskt bilmärke vars jeepar ofta används inom den amerikanska armén. Dagens SUV-modeller är dock inte riktigt lika stora, men minst lika kraftfulla och funktionella. Många bilmärken erbjuder sina varianter av SUV-modellen, oftast med mjukare former än de lite stela bilarna från Hummer.

Många alternativ att välja mellan

De som väljer att privatleasa en SUV behöver oftast en stark bil med gott om utrymme för både passagerare och bagage. Dessa typer av bilar finns i flera olika prisklasser, beroende på modell och extrautrustning.

Samarbete?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya samarbetspartners. Lämna din kontaktinfo här så hör vi av oss inom kort!

* Obligatoriska fält

Tack för din intresseförfrågan!

Vad kul du är intresserad av att samarbeta med oss på Bilon.se! Vi återkommer inom 48h.

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng

Intresseanmälan

Bilon samarbetar med återförsäljare över hela Sverige. Fyll i din kontaktinfo så återkommer vi inom kort med skräddarsydda privatleasingerbjudaden för din valda bilmodell!

* Obligatoriska fält


Tack!

Tack för din intresseanmälan. Våra partners återkommer till dig inom en vecka med de privatleasingerbjudanden som matchar dina val bäst!

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng