Tesla Privatleasing

Leasingpris saknas

Tesla

Vad är det som gör att så många faller för bilarna från Tesla? Kan det bero på att Tesla fått högsta säkerhetsbetyg från både EURO Ncap och dess amerikanska motsvarighet NHTSA? Kan det bero på att det är en elektrisk bil som är mycket mer miljövänlig än både diesel- och bensinbilar? Det kan helt enkelt bero på att bilen är bekväm och rolig att köra och dessutom går att leasa för runt 8 000 kronor i månaden. Det finns dock ett problem, i skrivande stund är det inget företag som erbjuder privatleasing av Tesla i Sverige.

Därför är Tesla en av de mest populära biltillverkarna just nu

Bilarna från Tesla är helt och hållet eldrivna och modellerna går även att välja med olika starka batterier. Att köra en eldriven bil innebär att du kan spara en hel del på drivmedel. Med standardbatteriet kan du köra strax över 40 mil på en laddning. Dessutom har bilen en acceleration i klass med de kraftfullaste sportbilarna. Med det starkaste batteriet kör du från noll till hundra på 2,5 sekunder. Det finns flera tillvalstjänster att välja när du ska leasa en Tesla direkt från biltillverkaren. Bland annat så har du möjlighet att designa din bil helt själv. Du väljer färg, batteri, köldpaket, fjädringspaket, ljudpaket och andra förbättringar som du kanske vill ha. Tesla erbjuder dessutom en avancerad autopilot som hjälper dig när du kör och som till och med kan ta över styrningen vid behov.

Leasing för företag, inte privatpersoner

I skrivande stund är det bara anställda i ett företag och företagsägare som kan leasa en bil. Löptiderna varierar och ligger på minst ett år till max fem år. En löptid på 36 månader med en bestämd körsträcka på 1 500 mil per år ger en månadskostnad på 7 824 kronor exklusive moms om du leasar en Tesla.

Privatleasa Tesla genom biluthyrning

Företaget Sixt har gått ut med att de kommer att erbjuda leasing av Model S 60 från Tesla. Även Sixt har bara leasing av Tesla för företag just nu men nämner att de kommer att erbjuda Tesla som hyrbil i Sverige under 2017. Det finns ingen information om de kommer att erbjuda privatleasing av Tesla i framtiden men det är inte helt osannolikt att detta dyker upp.

Fördelar och nackdelar med Tesla

Fördelarna med att köra en Tesla är uppenbara. Förutom att de är miljövänliga så bjuder bilarna även på prestanda i klass med de allra bästa bilmodellerna i marknaden. Eftersom bilens batterier och motor ligger under bilen istället för i fronten så får den en mycket lägre tyngdpunkt än vanliga bilar. Du får även ett extra bagageutrymme där motorn vanligtvis befinner sig. Många recensenter beklagar sig över att bilarna från Tesla inte är optimalt ljudisolerade, trots att själva motorn är tyst. Det gäller bland annat just Model S, något du kan läsa om i den här recensionen från Expressen. Oavsett hur mycket det låter i bilen så är bilarna från Tesla onekligen mycket spännande. Vi ser fram emot att få skriva om privatleasing av Tesla när det väl dyker upp som alternativ.

Tillgänlig i dessa biltyper

Populära modeller just nu

Model S
Tesla
Model S
Växellåda: Automat
Bränsle: El
Leasingpris saknas
Mer info
Model X
Tesla
Model X
Växellåda: Automat
Bränsle: El
Leasingpris saknas
Mer info
Steps
  • 1. Hitta din nya drömbil

    Sök enkelt bland över 300 bilmodeller och hitta din nya drömbil redan idag.

  • 2. Skicka Intresseförfrågan

    Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka intresseförfrågan direkt till återförsäljaren.

  • 3. Få flera erbjudanden

    Få förslag på prisvärda privatleasings-erbjudanden. Jämför och välj helt gratis.

Samarbete?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya samarbetspartners. Lämna din kontaktinfo här så hör vi av oss inom kort!

* Obligatoriska fält

Tack för din intresseförfrågan!

Vad kul du är intresserad av att samarbeta med oss på Bilon.se! Vi återkommer inom 48h.

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng

Intresseanmälan

Bilon samarbetar med återförsäljare över hela Sverige. Fyll i din kontaktinfo så återkommer vi inom kort med skräddarsydda privatleasingerbjudaden för din valda bilmodell!

* Obligatoriska fält


Tack!

Tack för din intresseanmälan. Våra partners återkommer till dig inom en vecka med de privatleasingerbjudanden som matchar dina val bäst!

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng