Volvo Privatleasing

Från 2.795 Kr/Mån

Volvo

Vill du slippa lägga pengar på reparationer, serviceunderhåll och framförallt – på att köpa en helt ny bil? Varför inte privatleasa en helt ny Volvo? Att leasa bil privat har många fördelar eftersom du alltid har en fast månadsavgift och kan använda bilen under flera år. När du inte behöver den längre är det bara att lämna tillbaka den. Genom Volvo privatleasing slipper du vanliga bekymmer som bilägare har och kan istället endast njuta av det bästa – att köra bilen. Välj bilmodell, utrustning och planerad körsträcka och njut av tre års bekymmersfritt bilägande med Volvo privatleasing.

Välj en bil du gillar och leasa privat

Volvo erbjuder privatleasingerbjudanden där du som kund får välja ut en bilmodell du gillar, hyra den i tre år och under den perioden endast betala månadskostnaden, vägtrafikskatt och det bränsle du förbrukar. Priset för privatleasing varierar beroende på vilken bilmodell du väljer, om du vill ha någon extrautrustning och baserat på den planerade körsträckan. En stor fördel med att leasa bil privat hos Volvo är att det mesta ingår i ditt månadspris. Om du till exempel väljer Inclusive Privatlease ingår bland annat:

 • Finansiering
  Eftersom finansieringen av privatleasing hos Volvo sker hos Volvofinans Bank slipper du som kund betala uppläggningsavgifterna och andra extrakostnader. Till skillnad från ett köp behöver du inte göra någon kontantinsats eftersom du endast leasar bilen.
 • Försäkring
  När du väljer Volvo privatleasing ingår en försäkring hos Volvia. Bilen du hyr har alltså ett helförsäkringsskydd. Skulle bilen gå sönder på något sätt repareras den på en Volvoverkstad där det finns originaldelar för just din Volvobil.
 • Serviceavtal
  Ytterligare en stor fördel med att leasa bil privat hos Volvo. I månadskostnaden ingår service som utförs av Volvo-specialister med tillgång till originaldelar till Volvofordon.

När du väljer Volvo privatleasing kan du välja bland flera populära bilmodeller, bland annat V40, V60, XC60 och V90. Eftersom alla förare har olika behov kan du välja till olika tillval för att få en bil som passar dig perfekt. Ett exempel på tillval är exempelvis extrautrustning som dragkrok.

Nackdelar och fördelar med Volvo privatleasing

Precis som allt annat finns det både fördelar och nackdelar med att välja Volvo privatleasing. De största fördelarna är såklart att du slipper krånglet med att äga bilen själv. Allt ingår i den avsatta månadskostnaden, exempelvis service och reparationer. Dessutom får du chansen att köra en riktigt fräsch och ny bilmodell och därtill göra dina egna tillval för att få en bil som passar dina ändamål perfekt.

Nackdelarna med att leasa bil privat hos Volvo är:

 • Du får ej röka i bilen. Inget problem för icke-rökare, men om du är van vid att röka i bilen kommer detta bli ett problem.
 • Att ha husdjur i bilen är ingen garanti utan något du måste kolla upp med din Volvohandlare.
 • Kontraktet är vattentätt. Det går inte att bryta kontraktet i förtid om du ångrar dig. Leasingtiden är vanligtvis 36 månader.
 • Det kan tillkomma extrakostnader när du lämnar in bilen igen. Efter 36 månader får du lämna tillbaka bilen om du vill, men om den har mer slitage eller skador än vad som är förväntat av en bil i den åldern, kommer det att tillkomma avgifter.

Tillgänlig i dessa biltyper

Populära modeller just nu

S60 Cross Country
Volvo
S60 Cross Country
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Diesel
Leasingpris saknas
Mer info
S60
Volvo
S60
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin, Diesel
Pris från: 3.495 Kr/Mån
Mer info
V90 Cross Country
Volvo
V90 Cross Country
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin, Diesel
Leasingpris saknas
Mer info
XC90
Volvo
XC90
Växellåda: Automat
Bränsle: Bensin, Diesel, Hybrid
Leasingpris saknas
Mer info
XC60
Volvo
XC60
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin, Diesel
Pris från: 4.790 Kr/Mån
Mer info
V90
Volvo
V90
Växellåda: Automat
Bränsle: Bensin, Bi-Fuel, Diesel
Pris från: 5.040 Kr/Mån
Mer info
V60 Cross Country
Volvo
V60 Cross Country
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin, Diesel
Pris från: 3.995 Kr/Mån
Mer info
V60
Volvo
V60
Växellåda: Automat, Manuell
Bränsle: Bensin, Bi-Fuel, Diesel, Hybrid
Pris från: 2.995 Kr/Mån
Mer info
Steps
 • 1. Hitta din nya drömbil

  Sök enkelt bland över 300 bilmodeller och hitta din nya drömbil redan idag.

 • 2. Skicka Intresseförfrågan

  Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka intresseförfrågan direkt till återförsäljaren.

 • 3. Få flera erbjudanden

  Få förslag på prisvärda privatleasings-erbjudanden. Jämför och välj helt gratis.

Samarbete?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya samarbetspartners. Lämna din kontaktinfo här så hör vi av oss inom kort!

* Obligatoriska fält

Tack för din intresseförfrågan!

Vad kul du är intresserad av att samarbeta med oss på Bilon.se! Vi återkommer inom 48h.

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng

Intresseanmälan

Bilon samarbetar med återförsäljare över hela Sverige. Fyll i din kontaktinfo så återkommer vi inom kort med skräddarsydda privatleasingerbjudaden för din valda bilmodell!

* Obligatoriska fält


Tack!

Tack för din intresseanmälan. Våra partners återkommer till dig inom en vecka med de privatleasingerbjudanden som matchar dina val bäst!

Med vänlig hälsning
Bilon-teamet

Stäng